ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Super League 1: Το φοβερό γκολ του Κωνσταντέλια, η «τεσσάρα» της ΑΕΚ και όλα τα highlights από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ πέρασε έστω και δύσκολα με 2-0 από την έδρα του Ατρομήτου στην 21η αγωνιστική της Super League 1 και με τη νίκη του παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, έχοντας πίσω του την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.

Με τον Σβαμπ να “ξεκλειδώνει” την άμυνα του Ατρομήτου και τον Κωνσταντέλια να πετυχαίνει νέο πανέμορφο γκολ στη φετινή Super League 1, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να προελαύνει στο πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό να παραμένουν όμως σε απόσταση… βολής.

Η Ένωση πέτυχε “ντόρτια” κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, με τους Λιβάι Γκαρσία και Πόνσε να σκοράρουν κατά ριπάς, ενώ οι “πράσινοι” πήραν το μεγάλο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, με νίκη 2-0, χάρη σε γκολ των Μπερνάρ και Γερεμέγιεφ.

Συνολικά, είχαμε 22 γκολ σε μία “πλούσια” αγωνιστική στη Super League 1, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι θα έχουμε μεγάλες “μάχες” και στα play off για τον τίτλο, αλλά και στα play out για την παραμονή στην κατηγορία.

Γκολ και φάσεις στην 21η αγωνιστική

Βόλος – Παναιτωλικός 1-1

Πανσερραϊκός – Άρης 1-1

ΟΦΗ – Κηφισιά 1-2

ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 4-2

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-4

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0

Η βαθμολογία στη Super League 1

1. ΠΑΟΚ 50
2.ΑΕΚ 48
3. Παναθηναϊκός 47
4. Ολυμπιακός 41
5. Άρης 34
6. Λαμία 30
7.Αστέρας Τρίπολης 29
8. Ατρόμητος 23
9. Πανσερραϊκός 23
10. ΟΦΗ 20
11. Βόλος 16
12. Παναιτωλικός 15
13. Κηφισιά 15
14. ΠΑΣ Γιάννινα 12
*Ο Ολυμπιακός έχει ένα μηδενισμό και αφαίρεση ενός βαθμού.

To άρθρο Super League 1: Το φοβερό γκολ του Κωνσταντέλια, η «τεσσάρα» της ΑΕΚ και όλα τα highlights από το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button