Μόδα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Απαντά για τις φωτογραφίες με παραπάνω κιλά και τις φήμες εγκυμοσύνης

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επέστρεψε με νέο βίντεο μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή της στο Raw House το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου.

Αυτή τη φορά η καλεσμένη της ήταν η make up artist, Γιώτα Δρέβελη, με την οποία διηγήθηκαν ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει στα social media.

Αρχικά τον λόγο πήρε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία μέσα από μια φωτογραφία αποκάλυψε πότε γνώρισε τον σύντροφό της Χρήστο Μάστορα.

«Στις 25 Φεβρουαρίου του 2020 είχα πάει σε ένα event που τραγουδούσαν οι Μέλισσες. Εγώ είχα σχέση και είχε και αυτός. Όταν τον είδα τότε μου έκανε κλικ. Είχα πει τι ωραίο παιδί, κάτι έγινε στο μυαλό μου», είπε η γνωστή influencer.

Και συνέχισε: «Στις 2 Αυγούστου του 2022 ήταν η αρχή της σχέσης μου με τον Χρήστο. Θυμάμαι τότε είχαν βγει και κάποια άρθρα, αλλά εμείς ακόμα τότε δεν το είχαμε πει».

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην καραντίνα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εξομολογήθηκε: «Όταν ήρθε η καραντίνα ήταν η στιγμή που σκέφτηκε να χωρίσω από την προηγούμενη σχέση μου. Τότε ξεκίνησαν και οι κρίσεις πανικού, υπήρξε μια έξαρση κατά τη διάρκεια της καραντίνας γιατί είχα μια σχέση που δεν ήθελα να βρίσκομαι, παρόλο που υπήρχε αγάπη. Ο πρώην σύντροφός μου δεν έφταιγε κάπου, ήταν καθαρά δικό μου».

«Το 2021 ήταν μια από τις χειρότερες χρονιές μου. Είχα πάρει αρκετά κιλά γιατί είχα και ένα γυναικολογικό θέμα, είχαν γραφτεί άπειρα άρθρα ότι είμαι έγκυος. Ακόμα δεν είχα χωνέψει το πρόβλημα που είχα και παράλληλα είχα να διαχειριστώ και τα όσα γραφόντουσαν», συμπλήρωσε το μοντέλο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button