ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα συναντήθηκαν με τον Ντέβιντ Μπέκαμ στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα βρέθηκαν στο Μαϊάμι για το Miami Open του τένις και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τον πρόεδρο της Ίντερ Μαϊάμι και θρύλο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Μπορεί να μην κατάφεραν να προχωρήσουν στο Miami Open, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί στις ΗΠΑ και μεταξύ άλλων, επισκέφθηκαν το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις της Ίντερ Μαϊάμι.

Εκεί είχαν επαφές και με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος τους έδωσε φανέλες με τα ονόματά τους, αλλά και αυτό του Λιονέλ Μέσι, ενώ πόζαραν μαζί για τα social media της ομάδας. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πάτησε μάλιστα και… χορτάρι, δείχνοντας τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

@intermiamicf When tennis meets fútbol 🎾🤝 @David Beckham @Miami Open #Tsitsipas #Badosa #MiamiOpen #Miami #InterMiamiCF ♬ original sound – InterMiamiCF

Ο Μπέκαμ έχει δημιουργήσει από την αρχή την Ίντερ Μαϊάμι, προσφέροντάς της παγκόσμια φήμη, με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα συναντήθηκαν με τον Ντέβιντ Μπέκαμ στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button