Ομορφιά

Αναστασοπούλου για Κραουνάκη: «Δεν συμφωνώ με τη “χοντρή” στον Άδωνι, είναι λέξη με αρνητικό πρόσημο»

Με αφορμή τη συμμετοχή στο Just the 2 of Us, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων, η εκρηκτική ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους διαφωνεί με την διατήρηση της λέξης «χοντρή» σε κομμάτι του Σταμάτη Κραουνάκη τονίζοντας τις προθέσεις της πολιτικής ορθότητας.

Ειδικότερα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν συμφωνώ με τη λέξη «χοντρή» στον Άδωνι και θα πω τη κάνω με τα παιδιά μου. Εγώ στα παιδιά μου επικοινωνώ πως, όταν θέλουμε να περιγράψουμε έναν άνθρωπο, χρησιμοποιούμε όσο το δυνατόν πιο γλυκές λέξεις. Δεν χρησιμοποιούμε λέξεις που μπορεί να τον πονέσουν τον άλλον. Θεωρώ λοιπόν ότι αυτή είναι μια λέξη με αρνητικό πρόσημο».

«Συμφωνώ απολύτως με την Πηνελόπη! Εγώ είμαι λίγο πιο αούγκανος, βέβαια, σε αυτά αλλά ευτυχώς με διορθώνει η Μαίρη (σ.σ. Συνατσάκη) σχολίασε, γελώντας, ο παρτενέρ της ηθοποιού στο J2US, Ίαν Στρατής.

«Η πολιτική ορθότητα είναι κάτι στο οποίο κάποιοι από εμάς έχουμε κληθεί να το μελετήσουμε για να μπορούμε και να το εξηγούμε μετά. Οπότε δεν σημαίνει ότι κάποιος που θα του ξεφύγει και θα πει αυτή τη λέξη, το λέει κακά. Έχει να κάνει και με τον τόνο της φωνή, το χρώμα που θα βάλεις, αν θες να είσαι προσβλητικός. Όλο αυτό το κομμάτι της σάτιρας έχει μια βάση αλλά ο καθένας το κάνει όπως νομίζει. Εμένα, ας πούμε, δεν μου αρέσει να πω γέρο έναν μεγάλο σε ηλικία άνθρωπο. Θα τον πω ηλικιωμένο ή παππού» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button