ΕνημέρωσηΠολιτική

Μήνυμα Τσίπρα σε Κασσελάκη: «Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα»

«Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα», είναι το μήνυμα με το οποίο σχολίασε το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα την απόφαση του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, να μην προχωρήσουν οι εσωκομματικές εκλογές και να παραμείνει πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ουσιαστικά με αυτό το σχόλιο του, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στέλνει ουσιαστικά ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον νυν Στέφανο Κασσελάκη πως θα κριθεί από το αποτέλεσμα της επόμενης κάλπης, θέτοντάς ως όριο τις Ευρωεκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ίδιοι κύκλοι που πρόσκυνται στον Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν πως: «Δεν υπάρχει κάποιο  άλλο σχόλιο αλλά ο,τι είχε να πει, το έχει πει στη δήλωση του», την Πέμπτη πριν από την έναρξη του Συνεδρίου, όταν είχε καλέσει τον Στέφανο Κασσελάκη να προσφύγει στη βάση του κόμματος για να υπάρχει ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του.

Μάλιστα στη συγκεκριμένη δήλωση του έθεσε και το όριο των Ευρωεκλογών αφήνοντας αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη πως «ζητά λευκή επιταγή τριετίας, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις ευρωεκλογές, προεξοφλώντας έτσι την εκλογική αποτυχία και αδιαφορώντας παράλληλα για τις συνέπειές της.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button