ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Ειδικός χώρος στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ για φωτογραφίες φιλάθλων

Η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει και ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία. Η «έκπληξη» που αποκάλυψε σήμερα η ΠΑΕ έχει να κάνει ακριβώς με αυτόν τον κόσμο, τους φίλους της, οι οποίοι θα έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στο μουσείο που θα λειτουργήσει στην «Αγιά Σοφιά». Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» καλούν τους οπαδούς τους να στείλουν φωτογραφίες τους, οι οποίες θα έχουν το δικό τους χώρο!

Η ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φίλοι της ΑΕΚ

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, στην OPAP Arena, βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για να ανοίξει τις πύλες του στον κόσμο της ομάδας μας κι όχι μόνο.

Ένας ειδικός χώρος στο Μουσείο μας, θα είναι αφιερωμένος σ’ Εσάς. Στον απλό, ανώνυμο φίλαθλο της ΑΕΚ, που είναι πάντα στο πλευρό της. Αυτόν τον χώρο επιθυμούμε να τον δημιουργήσετε εσείς οι ίδιοι. Σε αυτό το πλαίσιο, σας ζητάμε να μας στείλετε φωτογραφίες από την παρουσία σας κοντά στην ΑΕΚ ή γενικότερα που να αποτυπώνουν τη σχέση σας με την ΑΕΚ. Οι πιο κατάλληλες από αυτές, ανάλογα με τα κριτήρια του δημιουργικού μας τμήματος, θα μπουν σε αυτόν τον ειδικό χώρο στο Μουσείου της Ιστορίας της Ομάδας μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας, μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση museumphotos@aekfc.gr μέχρι την προσεχή Τετάρτη 27/3, στις 17.00. Επισημαίνουμε πως η αποστολή των φωτογραφιών σημαίνει ταυτόχρονα και την αποδοχή από μέρους σας για την χρησιμοποίηση τους.

Εσείς είστε το ζωντανό κομμάτι της ΑΕΚ και της ιστορίας της, εσείς είστε η ΑΕΚ. Περιμένουμε τις δικές σας μοναδικές στιγμές κοντά στην μεγάλη μας αγάπη».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button