ΕνημέρωσηΠολιτική

Δέλλας: «Η ομάδα διαθέτει ποιότητα, χρειάζεται αυτοπεποίθηση»

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος έφθασε στο Ηράκλειο για να αναλάβει καθήκοντα, έχοντας ως συνεργάτη του τον Βασίλη Μπορμπόκη. Ο 48χρονος προπονητής στις δηλώσεις του, πριν την πρώτη προπόνηση, τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται δουλειά και πως είναι και θέμα αυτοπεποίθησης, καθώς το ρόστερ έχει ποιότητα.

«Οι σκέψεις είναι θετικές. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ιστορική ομάδα. Πιστεύω στην δυναμική της ομάδας με τον κόσμο δίπλα της. Πολλή δουλειά, λίγα λόγια και να καταφέρουμε αυτό που μπορεί να κάνει η ομάδα», τόνισε ο Έλληνας κόουτς και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάποιες φορές η αλλαγή προπονητή βοηθάει να αλλάξει η ψυχολογία, αλλά ίσως δεν φτάνει αυτό. Πρέπει να δουλέψουμε πράγματα χωρίς ριζικές αλλαγές γιατί είναι επικίνδυνο, κάθε λεπτό που περνάει είναι σημαντικό για εμένα και την ομάδα, ώστε να αλλάξει το κλίμα και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται.

Η ομάδα διαθέτει ποιότητα. Νομίζω ένα βασικό στοιχείο είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση. Θα εστιάσουμε σε αυτό για να κερδίσουμε την αυτοπεποίθηση και θα φανεί πάλι η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button