ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Το σχόλιο της Λειψίας για την αντιαθλητική συμπεριφορά του Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα

Η Λειψία σχολίασε στα social media την κόκκινη κάρτα που… δεν είδε ο Βινίσιους στο ματς στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και που θα μπορούσε να είχε αλλάξει τις ισορροπίες στο “ζευγάρι”, στη ρεβάνς για τους “16” του Champions League.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ δεν είδε κόκκινη κάρτα -αλλά κίτρινη- για το εκτός φάσης αντικανονικό σπρώξιμο στον Όρμπαν, στο 54′ του Ρεάλ Μαδρίτης – Λειψία και λίγο μετά άνοιξε το σκορ, βοηθώντας τους γηπεδούχους να φτάσουν στους “8” του Champions League (1-1 το ματς στο “Μπερναμπέου” και 0-1 το ματς στη Γερμανία).

Μια φάση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από πλευράς των Γερμανών. “Ο Βινίσιους Τζούνιορ δείχνει αντιαθλητική συμπεριφορά στον Βίλι Όρμπαν πιάνοντας τον από τον λαιμό με τα δύο χέρια. Ο διαιτητής τιμώρησε αυτή την ενέργεια μόνο με κίτρινη κάρτα… Ενδιαφέρον” έγραψε η Λειψία στα social media, σχολιάζοντας με ειρωνικό τρόπο την απόφαση του διαιτητή.

To άρθρο Το σχόλιο της Λειψίας για την αντιαθλητική συμπεριφορά του Βινίσιους της Ρεάλ Μαδρίτης που δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button