ΕνημέρωσηΠολιτική

Άνω κάτω η Μπριζ πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ: Σηκώθηκε και έφυγε από την Ελλάδα ο Σκοβ Όλσεν!

Άνω-κάτω έγινε η Κλαμπ Μπριζ μερικές ώρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση του 24χρονου Δανού να εγκαταλείψει την αποστολή λόγω διαφωνίας με το ιατρικό επιτελείο.

Όπως αναφέρουν οι Βέλγοι: «Ο Σκοβ Όλσεν έχασε ήδη τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ήταν αμφίβολος για την ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη. Ο Δανός εξτρέμ ταξίδεψε στην Ελλάδα, αλλά χθες έλειπε -όπως και ο Μινιολέ και ο Νίλσεν- από την τελευταία προπόνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα όμως ξαφνικά αποδείχθηκε ότι ο Σκοβ Όλσεν δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα. Ο Δανός, που έχει ήδη πετύχει 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, είναι κάπως δυσαρεστημένος, όπως αναφέρει στο Instagram. Όλο αυτό προέκυψε μετά από μια διαφωνία με το ιατρικό επιτελείο που αναφέρει πως δεν είναι 100% έτοιμος. Ο ίδιος θέλει να συμβουλευτεί έναν προσωπικό γιατρό».

Από τους Βέλγους ασκείται έντονη κριτική, επισημαίνοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σκοβ Όλσεν προκαλεί με την συμπεριφορά του, ωστόσο, το γεγονός πως σε μία δυνητικά ιστορική ημέρα για την Κλαμπ Μπριζ, σηκώθηκε και έφυγε από την Ελλάδα, το κάνει ιδιαίτερα οδυνηρό!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button