LifeStyle

Τα ταξίδια έχω την άνεση να τα πληρώνω

Μια ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα άφησε… “παγωτό” την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου όταν η γνωστή influencer βρέθηκε σήμερα (05.03.2024) καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό. 

Μετά την πολυσυζητημένη συνάντησή τους στο Ντουμπάι, Γιώργος Λιάγκας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συναντήθηκαν ξανά στο πάνελ της εκπομπής, με τον παρουσιαστή να ρωτά την καλεσμένη του: «τα ταξίδια τα πληρώνεις ή είναι χορηγικά;».

Η ερώτηση έγινε όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούν πως η ίδια όπως και άλλοι συνάδελφοί της influencers δεν πληρώνουν τα ταξίδια που πάνε αλλά τα κάνουν μέσω χορηγήσεων. 

«Τα πληρώνω, δουλεύω γιατί προφανώς μου αρέσει να είμαι άνετη οικονομικά για να κάνω αυτά τα ταξίδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απολογούμαστε η χ, ψ Αθηνά Οικονομάκου γι’ αυτόν τον λόγο. Όλοι δεχόμαστε σχόλια από τη στιγμή που υπάρχει προβολή, ξέρεις ότι είναι στο παιχνίδι κι αυτό» απάντησε η influencer στην ερώτηση του παρουσιαστή.

«Δεν μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω, γιατί είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό. Ο καθένας μπορεί να χαλάει τα χρήματά του όπως θέλει» πρόσθεσε.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αναφορικά με την κρυοσυντήρηση ωαρίων που ετοιμάζεται να κάνει δήλωσε: «Το θέμα παιδί είναι κάτι που με απασχολεί σίγουρα και είναι κάτι που θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία περίοδο που ετοιμάζομαι να κάνω κρυοσυντήρηση ωαρίων. Σκόπευα να το μοιραστώ με τον κόσμο, γιατί πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ καλό, είμαστε πολύ τυχερές που υπάρχει στις μέρες μας.

Ενθαρρύνω την κάθε γυναίκα να το κάνει, γιατί έχεις περισσότερη ασφάλεια στο θέμα της μητρότητας.

Δεν το σκέφτομαι απαισιόδοξα. Απλά είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περισσότερη ασφάλεια. Είμαι στην κατάλληλη ηλικία, στα 31 μου πια, αισθάνομαι ότι είναι το καλύτερο δώρο που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button