Ομορφιά

Το Σόι σου: Οι πρωταγωνιστές της σειράς φωτογραφίζονται ξανά μαζί 10 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Μας κράτησε συντροφιά για πέντε τηλεοπτικές σεζόν με ξεκαρδιστικές ατάκες και όλα τα… σπαρταριστά ευτράπελα που συμβαίνουν σε μια ελληνική οικογένεια.

Ο λόγος για το «Το σόι σου» στον Alpha, την επιτυχημένη σειρά που μέχρι και σήμερα στις επαναλήψεις της σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης.

Μπορεί οι τηλεθεατές να «διψούσαν» για 6ο κύκλο ωστόσο, η σειρά δεν συνεχίστηκε και η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα χωρίστηκε με τον καθένα να ακολουθεί τον δικό του δρόμο.

Οι συντελεστές της σειράς «Το σόι σου», δημιούργησαν πολύ στενούς δεσμούς και εξακολουθούν να διατηρούν άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής 12/4 οι μισοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς συναντήθηκαν ξανά σε μεζεδοπωλείο στο Παγκράτι βγάζοντας μάλιστα και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Βάσω Λασκαράκη, Ηλίας Μελέτης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Σόλων Τσούνης, Βίβιαν Κοντομάρη, Γωγώ Καρτσανά, Σοφία Πανάγου, Γιάννης Δρακόπουλος και η μικρή Γεωργία Μεσαρίτη απόλαυσαν μια όμορφη βραδιά και πόζαραν όλοι μαζί σαν οικογένεια, όπως στη σειρά.

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram ο Σόλων Τσούνης, ο οποίος έγραψε,  «Almost reunion (δέκα χρόνια μετά…)».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button