LifeStyle

Μετά το τέλος της σεζόν αποφασίζει η Φενέρμπαχτσε αν θα αποχωρήσει απ’ το πρωτάθλημα

Πάνω από 25.000 φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε -προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League- έδωσαν το «παρών» το απόγευμα της Τρίτης (2/4) κατά τη διάρκεια της «εκρηκτικής» Γενικής Συνέλευσης των μελών της τουρκικής ομάδας, με κύριο θέμα το ενδεχόμενο αποχώρησης απ’ το τουρκικό πρωτάθλημα, μετά τα όσα θλιβερά έγιναν στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ και την επίθεση των οπαδών της ομάδας της Τραπεζούντας.

Ο πρόεδρος της «Φενέρ», Αλί Κοτς που αποθεώθηκε απ’ τους φίλους της ομάδας, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης τόνισε πως η απόφαση για απόσυρση από το πρωτάθλημα θα αποφασιστεί σε νέα Γ.Σ. μετά το τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ενώ η μάχη μας για πρωτάθλημα συνεχίζεται, ας συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν χωρίς να τα παρατήσουμε. Ας παίξουμε τα υπόλοιπα ματς με τους νέους μας. Ας αξιολογήσουμε την κατάσταση της αποχώρησης από το πρωτάθλημα για την επόμενη σεζόν.

Η άποψη ότι δεν πρέπει να αποσυρθούμε απ’ το πρωτάθλημα έχει γίνει κυρίαρχη. Δεν σκεφτόμαστε να ‘παγώσουμε’ τις αθλητικές δραστηριότητες, γιατί πρέπει να προετοιμαστούμε για κάτι τέτοιο» τόνισε ο Κοτς και πρόσθεσε:

«Όσα ζήσαμε στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όσα έγιναν μετά τον αγώνα έγιναν οργανωμένα και προγραμματισμένα. Η αστυνομία δεν μπορούσε να παράσχει την απαραίτητη ασφάλεια σε έναν αγώνα που ήταν βέβαιο ότι θα ήταν τεταμένος. Σήμερα βρισκόμαστε στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έχει λάβει πολύ καλύτερα μέτρα ασφαλείας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κοτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της «Φενέρ» επιτέθηκε επίσης και στον αντιπρόεδρο της Γαλατασαράι, ενώ προβλήθηκε βίντεο με επεισόδια προηγούμενων ετών, κατά τα οποία η διοίκηση της αντιπάλου του Ολυμπιακού θεωρεί πως αδικήθηκε απ’ τη «Γαλατά» και τις αρχές, υπογραμμίζοντας πως το σχετικό οπτικό υλικό έχει σταλεί σε UEFA και FIFA.

«Αναρωτιέμαι σε ποιο λεωφορείο θα επιτεθούν αν αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα; Ποιον σύλλογο και τον πρόεδρό του θα παγιδέψουν και θα τον βάλουν φυλακή; Ποια ομάδα θα προσπαθήσουν να λιντσάρουν; Ο στόχος είναι πάντα η Φενέρμπαχτσε».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button