ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Super 26χρονος έφτιαξε μόνος, το αμάξι των ονείρων του

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Oefentse Mphatsoe, ένας 26χρονος άνδρας από τη Νότια Αφρική, έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη μοναδική δημιουργία του που την αποκαλεί «Tazzla». Το όνομα δεν είναι τυχαίο καθώς το σασί και η μηχανή είναι από Toyota Corolla E90 που πουλιόταν στη Νότα Αφρική με την ονομασία Tazz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Cars Magazine από τη Νότια Αφρική παρουσίασε τον Mphatsoe, μιλώντας για την κατασκευή και την προσοχή που τράβηξε στο διαδίκτυο. Η δημιουργία έγινε viral όταν ανέβηκε στα social media με τις αντιδράσεις να είναι ανάμεικτες καθώς πολλοί άνθρωποι εκτίμησαν την ευφάνταστη κατασκευή, ενώ κάποιοι ήταν πιο επικριτικοί.

Χρησιμοποιώντας αρκετά σκουπίδια αλλά και συνηθισμένα οικιακά αντικείμενα, ο Mphatsoe μετέτρεψε το ταπεινό Corolla σε ένα όχημα που μοιάζει κατευθείαν από ταινία Transformers. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κατασκευή είναι αρκετά δημιουργική, λαμβάνοντας υπόψη τους πόρους που είχε ο νεαρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος που σπουδάζει πληροφορική αλλά παράλληλα εργάζεται ως συγκολλητής, σίγουρα αξιοποίησε τις γνώσεις του στην κατασκευή. Μάλιστα το όχημα έχει περάσει τεχνικούς ελέγχους και είναι ασφαλές και νόμιμο για οδήγηση σε δημόσιο δρόμο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button