Μόδα

J2US: «Έσπασε» η Βίκυ Σταυροπούλου και την στήριξε η Δέσποινα Βανδή – «Το καλό πάντα κερδίζει»

Η Βίκυ Σταυροπούλου, το βράδυ του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια του νέου live για το J2US στον Alpha είχε μια έντονη συναισθηματικά στιγμή.

Κι αυτό μιας και η ιδιαίτερη σκηνική εμφάνιση της Σοφίας Κουρτίδου και του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή συγκίνησε δεόντως την γνωστή ηθοποιό και κριτή του μουσικού show.

Έτσι, αμέσως μετά την εμφάνιση του ζευγαριού του J2US και όταν της δόθηκε ο λόγος, η Βίκυ Σταυροπούλου παραδέχθηκε πως «συγκινήθηκα, παιδιά. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που μοιραστήκατε μαζί μας. Εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που έκανες Σοφία, που έκανες το τραγούδι στη νοηματική. Πόσο σημαντικό είναι αυτό για τους ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα να ακούσουν. Μπράβο σου».

«Γιάννη, στο είπα και από την πρώτη φορά που ήρθατε εδώ, είναι πολύ σημαντικό σε έναν κόσμο που κυριαρχεί ο φθόνος, η κακία και η ψευτιά να βλέπεις ανθρώπους που είναι φωτεινά παραδείγματα να ξεπερνάνε τις αληθινές δυσκολίες της ζωής με αυτή τη δύναμη, την πίστη και με άξονα το καλό και την αγάπη. Γιατί πάντα το καλό κερδίζει το κακό και η αγάπη ομορφαίνει τα πάντα».

Τότε έσπευσε η Δέσποινα Βανδή να κάνει μια αγκαλιά στην αγαπημένη της φίλη και, δίνοντας της ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο, να σχολιάσει πως «έλα εδώ, γιατί πέρασε λίγο δύσκολα». H κριτική από την Βίκυ Σταυροπούλου στο ζευγάρι του J2US συνεχίστηκε και η ροή του live ακολούθησε επίσης τον γνώριμο της δρόμο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button