LifeStyle

Η αφιέρωση του Γιώργου Τζαβέλλα στην εγκυμονούσα Βίκη Κάβουρα από το γήπεδο

Με αφορμή την εγκυμοσύνη της Βίκυς Κάβουρα, ο Γιώργος Τζαβέλλας, θέλησε να αφιερώσει ένα γκολ στην ίδια και στο μωρό  που αναμένουν να αποκτήσουν τους επόμενους μήνες. 

Σε πελάγη ευτυχίας πλέεουν ο Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα που θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και πρόκειται να αποκτήσουν κοριτσάκι.

Κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, ο ποδοσφαριστής αφιέρωσε στη Βίκυ Κάβουρα το γκολ που σκόραρε με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Ο Γιώργος Τζαβέλλας πήρε την μπάλα ποδοσφαίρου για να πανηγυρήσει και την έκανε «κοιλιά»!

Η γνωστή ηθοποιός πριν από δύο μήνες αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, όταν σε βραδινή της κοσμική έξοδο η φουσκωμένη κοιλίτσα της πρόδωσε το μυστικό πλέον την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης της. 

Το ζευγάρι περιμένει κοριτσάκι και μέχρι να έρθει στον κόσμο, απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο μαζί, όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές δραστηριότητες του ποδοσφαιριστή.

Χτες, Σάββατο (16.03.24) ο Γιώργος Τζαβέλλας αφιέρωσε το γκολ του στην αγαπημένη του, κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα της αντίπαλης ομάδας, κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. 

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πανηγύρισε στέλνοντας φιλάκια προς την εξέδρα και στη συνέχεια πήρε τη μπάλα και την έβαλε μέσα από τη φανέλα του. Ο λόγος προφανής. Περιμένει το πρώτο του παιδί με τη σύντροφό του Βίκυ Κάβουρα.

 

Την περσινή σεζόν η Βίκυ Κάβουρα είχε βρεθεί αρκετές φορές στις κερκίδες της ΑΕΚ προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγαπημένο της στο γήπεδο. Ωστόσο κανείς δεν γνώριζε πως η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής μετρούσαν ήδη έξι μήνες σχέσεις.

Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας, από την αρχή της σχέσης τους, θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα media.

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού ξεκίνησαν από τον λογαριασμό της Βίκυς Κάβουρα στο instagram όταν οι δυο τους άρχισαν να ταξιδεύουν μαζί στο εξωτερικό. 

Στην πορεία οι αναρτήσεις τους αυξήθηκαν, όπως και οι εμφανίσεις της ηθοποιού στο γήπεδο, όπου πήγαινε να καμαρώσει από κοντά τον αγαπημένο της.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει ακόμα ένα αγοράκι, ηλικίας 5 ετών, από τον προηγούμενο γάμο του με την Αθηνά Πικράκη.

To άρθρο Η αφιέρωση του Γιώργου Τζαβέλλα στην εγκυμονούσα Βίκη Κάβουρα από το γήπεδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button