ΕνημέρωσηΟικονομία

Στον εισαγγελέα ο τράπερ Ricta που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό φοιτητή

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο τράπερ Ricta έπειτα από την σύλληψή του τα ξημερώματα για τον άγριο ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πέρασαν χειροπέδες στον 25χρονο στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του τα προηγούμενα 24ωρα από τις ανακριτικές αρχές της πόλης για την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας, από κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και ακολούθως θα παραπεμφθεί στην 7η τακτική ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί.

Σύμφωνα με τη μήνυση, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 23χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο τράπερ έδωσε κεφαλιά στον νεαρό και αμέσως μετά ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Ο 22χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, ένιωσε όμως έντονη αδιαθεσία και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Βρέθηκε ότι είχε αιμάτωμα στο κεφάλι και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση έξι ωρών, ενώ τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη του τράπερ

«Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (03-02-2024) στο κέντρο της πόλης, 25χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Τακτικού Ανακριτικού Γραφείου της Θεσσαλονίκης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Το ανωτέρω διωκτικό έγγραφο, αφορά σε περίπτωση επίθεσης, που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες της 26-01-2024 στο κέντρο της πόλης, σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button