ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον χοροπηδάει από τη χαρά του μετά από νίκη αλόγου του σε ιπποδρομίες

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου στην Premier League που έχουν για… δεύτερη αγάπη τα άλογα και τον ιππόδρομο. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι ένας από τους πιο γνωστούς και πανηγυρίζει έντονα κάθε του νίκη.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έγραψε… ιστορία στο βρετανικό ποδόσφαιρο, με τις επιτυχίες που είχε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από εκείνα τα χρόνια, όμως, είχε και το… μικρόβιο του ιπποδρόμου μέσα του, έχοντας στην κατοχή του πολλά άλογα.

Τα άλογα αυτά συμμετέχουν σε ιπποδρομίες -ακόμα και διεθνείς- και κάθε φορά που κερδίζουν κάνουν… ευτυχισμένο τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και παράλληλα πλουσιότερο κατά αρκετές χιλιάδες λίρες.

Με το τέλος της καριέρας του το 2013, ο Φέργκιουσον αφοσιώθηκε ακόμα περισσότερο στο μέχρι τότε χόμπι του, την εκτροφή αλόγων και τις ιπποδρομίες. Παράλληλα, επενδύει σε όλη αυτή τη διαδικασία, δίνοντας σημαντικά ποσά σε δημοπρασίες, για να ενισχύσει τους… στάβλους του με νέο “αίμα” που θα του φέρει κι άλλους τίτλους.

Η ενασχόληση του Σερ Άλεξ με την εκτροφή αλόγων και τις ιπποδρομίες είναι κάτι που τον κάνει… ξανά νέο. Σε πρόσφατο video που κυκλοφόρησε στα social media, ο θρυλικός προπονητής εμφανίζεται να χοροπηδάει από τη χαρά του, παρακολουθώντας το άλογό του, “Μόρνιμαρ” να κερδίζει μια κούρσα στο Τσέλντεναμ, πριν από λίγες ημέρες.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έδιναν στον Φέργκουσον συγχαρητήρια. Μεταξύ αυτών -και στο πλάι του- ο έμπειρος προπονητής, Σαμ Άλαρνταϊς.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)

 

To άρθρο Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον χοροπηδάει από τη χαρά του μετά από νίκη αλόγου του σε ιπποδρομίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button