LifeStyle

Μαρία Κανελλοπούλου: «Μου είπε να πάω να φτιάξω τη μούρη μου γιατί είναι χάλια» – Ο κορονοϊός και η κατάθλιψη

Η Μαρία Κανελλοπούλου άνοιξε την καρδιά της στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον λόγο που δεν θέλει να κάνει αισθητικές επεμβάσεις και το απαράδεκτο μήνυμα που έλαβε για την εξωτερική της εμφάνιση.

Αρχικά, η Μαρία Κανελλοπούλου μιλώντας στο «Στούντιο 4» αναφέρθηκε στις αισθητικές επεμβάσεις, λέγοντας:

«Η Μαίρη Χρονοπούλου με κοιτούσε και μου έλεγε ότι θα σε πάω σε έναν ειδικό να σου βάλει τίποτα εδώ και εδώ. Μου έλεγε: είσαι ταλαντούχα, πειράζει να είσαι κι όμορφη; Δεν τα ήθελα, φοβάμαι τους γιατρούς. Μετά τον θάνατο της Νατάσας Μανίσαλη, σκέφτομαι ότι υπάρχουν γυναίκες που πηγαίνουν και ξαπλώνουν και κόβουν ψωμάκια και υπάρχουν άνθρωποι που είναι στα κρεβάτια για πολύ δυσάρεστο λόγο. Το ξέρω ότι δεν είναι έτσι. Και να σου πω ας κάνουν ότι θέλουν οι γυναίκες, δικό τους είναι το σώμα και το πρόσωπο και το δικαιούνται, αλλά εγώ δεν μπορώ να φύγω αυτό το πράγμα. Έχω δει ανθρώπους να βασανίζονται τόσο πολύ, που το αισθάνομαι σαν να είναι ύβρις».

Κατόπιν η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε για το ανεπίτρεπτο μήνυμα που της έστειλαν σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση:

«Μου άφησε μία κυρία στο mail μου, που είναι το ίδιο από όταν ήμουν βουλευτής και μου έγραψε – για αυτό λέω ότι είναι διακομματικό, διαταξικό – ότι τόσα λεφτά έχεις βγάλει, δεν πας να φτιάξεις λίγο τη μούρη σου που είναι τόσο χάλια. Μήνυμα σοβαρό ήταν. Λέω που είναι κατ’ αρχήν τα λεφτά; Ας πούμε ότι έχεις μία αίθουσα που τους αρέσεις και σε επευφημεί και σηκώνεται ένας και φεύγει και δεν γυρίζει ξανά. Πώς μπορείς να θυμάσαι συνέχεια αυτόν τον έναν, ενώ έχεις κόσμο από κάτω που σου λέει μπράβο; Ε, τέτοιος άνθρωπος είμαι».

 

Μαρία Κανελλοπούλου: «Είχα ομίχλη του μυαλού»

Στην ίδια συνέντευξη η γνωστή ηθοποιός μίλησε ακόμα και για την τεράστια ταλαιπωρία που βίωσε λόγω των συμπτωμάτων του long covid και πόσο αυτό την «έριξε» ψυχολογικά.

«Έκανα το καλοκαίρι του ’22 covid και long covid με πάρα πολύ σκληρή ζωή. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ χωρίς να περάσω τόσο σκληρά την ίδια την ασθένεια. Εγώ πέρασα πνευμονία, αλλά δεν έκανα κάτι τέτοιο γιατί άλλοι άνθρωποι έφτασαν στο παρά πέντε. Εγώ για ένα χρόνο ήμουν σε κατάσταση τρομερών πανικών με πολλά προβλήματα. Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα, που έχασα δουλειές. Κάποια στιγμή είπα: Χριστέ μου τώρα που νιώθω λίγο καλύτερα, στείλε μου μία δουλειά» ανέφερε αρχικά η Μαρία Κανελλοπούλου.

«Μέσα σε όλα τα πράγματα που είχα κάνει, αυτό που μου κόστισε πιο πολύ σαν σύμπτωμα ήταν αυτό που περιγράφεται από τον ΠΟΕ σαν ομίχλη του μυαλού. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ και να οδηγήσω. Σκέψου ότι εγώ πήγαινα στο χωριό μου και διάβαζα δέκα βιβλία και το πρώτο καλοκαίρι και αρκετά και το δεύτερο είχα δέκα βιβλία μπροστά μου, περνούσα πέντε σελίδες και γυρνούσα ξανά πίσω να δω τι διάβασα. Εγώ που θυμάμαι ποιήματα απ’ έξω. Τρόμαξα πάρα πολύ και φοβήθηκα. Μου έφερε στην επιφάνεια μεγάλη κατάθλιψη, δυσκολία επικοινωνίας.

 

Ένας γιατρός όταν άρχισα να κλαίω μου είπε κ. Κανελλοπούλου αρρωστήσατε, δεν έχετε κάνει έγκλημα, γιατί τόση ενοχή; Μου έλεγαν: έλα μωρέ τα παραλές και τι σημαίνει ότι δεν μπορείς να οδηγήσεις; Τους έλεγα ότι θα πάρω ταξί γιατί σκεφτόμουν αν πάθω κάτι στο αυτοκίνητο ή χτυπήσω κάποιον. Ήταν ένα πράγμα που δεν μπορούσα να το μοιραστώ. Το βίωνα και το είχα εσωτερικεύσει. Τρελαινόμουν κι έλεγα ότι δεν θα τη μάθω αυτήν την ατάκα.

Πήγα τέσσερις φορές στο νοσοκομείο Καλαβρύτων. Είχα ταχυκαρδία, δύσπνοια, δεν μπορούσα να περπατήσω. Για να κάνω 20 μέτρα να πάω στο σπίτι μου, σταματούσα τρεις φορές. Δεν μπορούσα να ανασάνω». περιέγραψε η Μαρία Κανελλοπούλου.

To άρθρο Μαρία Κανελλοπούλου: «Μου είπε να πάω να φτιάξω τη μούρη μου γιατί είναι χάλια» – Ο κορονοϊός και η κατάθλιψη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button