ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν ακύρωσε την κοπή της πίτας μετά την ήττα από τον Άρη – «Βολές» για το πρόγραμμα από τον Τούρκο

O Παναθηναϊκός γνώρισε απίθανη ήττα με 73-70 από τον Άρη στη 17η αγωνιστική της Basket League και ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να ακυρώσει την εκδήλωση για την κοπή της πίτας στους “πράσινους”, αλλά έριξε και “βολές” στον ΕΣΑΚΕ για το πρόγραμμα των αγώνων.

Ο Αταμάν άλλαξε το πρόγραμμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για αύριο Τρίτη (05/02/24) και αντί για την κοπή της πίτας, έβαλε μίτινγκ το πρωί με βίντεο και προπόνηση για τους παίκτες του “τριφυλλιού”. Ο Τούρκος προπονητής ήταν εκνευρισμένος με την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά μετά τον αγώνα με τον Άρη, έδειξε τη δυσαρέσκειά του και για την ώρα της αναμέτρησης στην Basket League.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Έχω να κάνω εγώ μια ερώτηση. Ξέρετε κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα που να έχει ματς στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας που είναι εργάσιμη ημέρα; Αυτό είναι γελοίο. Μετά από διαβολοβδομάδα να παίζουμε 5 το απόγευμα στο πρωτάθλημα. Πώς να προετοιμάσεις τους παίκτες σου και να συγκεντρωθείς στο ματς; Δεν υπάρχει χρόνος. Υπάρχει επένδυση 25-30 εκατομμύρια επένδυση στο μπάσκετ και παίζουμε 5 το απόγευμα σε εργάσιμη ημέρα. Δεν χρησιμοποιείς έτσι το πλεονέκτημα της έδρας και δεν έχεις χρόνο προετοιμασίας.

Από εκεί και πέρα όλα ήταν τραγικά. Η ομάδα ήταν κακή το ίδιο εγώ και οι διαιτητές και χάσαμε το ματς. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτόν που το σκέφτηκε. Κάθε φορά έτσι γίνεται. Μόνο εμείς παίζουμε διπλή αγωνιστική. Να μου πει κάποιος γιατί παίζουμε εργάσιμη ημέρα, πέντε το απόγευμα, γιατί; Κάποιος να μου απαντήσει».

 

To άρθρο Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν ακύρωσε την κοπή της πίτας μετά την ήττα από τον Άρη – «Βολές» για το πρόγραμμα από τον Τούρκο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button