ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Ολυμπιακός: «Το νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο απαιτεί τεράστια προσοχή απ’ όλους μας» το μήνυμα της Ένωσης στους οπαδούς

Με “χτύπημα” στα social media η ΠΑΕ ΑΕΚ καλεί τους οπαδούς της να έχουν κόσμια συμπεριφορά στο κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στο νέο αυστηρό νομικό πλαίσιο που έχει τεθεί σε ισχύ.

Η OPAP Arena θα φιλοξενήσει το ΑΕΚ – Ολυμπιακός για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League (31.03 / 20:30) και η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ζητά από τον κόσμο της να είναι προσεκτικός στο ντέρμπι.

“Στηρίζουμε την ομάδα μας ΜΟΝΟ με τη φωνή μας! Αγνοούμε πιθανές προκλήσεις, όσο ακραίες και αν είναι. Δώστε δύναμη στον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές μας όπως μόνο εσείς ξέρετε και έχετε κάνει πολλές φορές μέχρι τώρα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα, θα παλέψουμε μέχρι τέλους με πάθος, ψυχή και μυαλό για την κατάκτηση του τίτλου!” αναφέρει η ΑΕΚ στην ανάρτησή της.

Την ίδια στιγμή, στην φωτογραφία που πόσταρε, η ΠΑΕ ΑΕΚ σχολιάζει: “Πάντα μαζί! Το νέο αυστηρό νομικό πλαίσιο απαιτεί τεράστια προσοχή απ’ όλους μας. Απαγορεύονται βεγγαλικά, καπνογόνα, λέιζερ, ρίψη αντικειμένων και προσέγγιση στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button