ΕνημέρωσηΠολιτική

Έλενα Ακρίτα για εισαγγελική πρόταση για Μίχο: Αισθάνομαι σωματικά άρρωστη

«Σωματικά άρρωστη» γράφει πως νοιώθει η Έλενα Ακρίτα, αναφορικά με την εισαγγελική πρόταση  για απαλλαγή του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, Ηλία Μίχου, από το αδίκημα της μαστροπείας και του βιασμού.

«Από την ώρα που διάβασα για τον Μίχο που – κατά την εισαγγελέα – ούτε παιδοβιαστής είναι, ούτε ντ@βατζής, αισθάνομαι σωματικά άρρωστη» γράφει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό που έχει συγκλονίσει τη χώρα..

«Αλήθεια. Έντονος πονοκέφαλος κι ένα στομάχι χάλια. Δεν ήξερα σε ποιο βαθμό μπορεί να σωματοποιήσει κανείς την αηδία, τον αποτροπιασμό και τη φρίκη που εισπράττει όταν η καρδιά και το μυαλό δεν μπορούν να επεξεργαστούν αυτό το βδέλυγμα που ζήσαμε σήμερα» σχολιάζει η Βουλευτής Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Από την ώρα που διάβασα για τον Μίχο που – κατά την εισαγγελέα – ούτε παιδοβιαστής είναι, ούτε ντ@βατζής, αισθάνομαι σωματικά άρρωστη. Αλήθεια. Έντονος πονοκέφαλος κι ένα στομάχι χάλια.
Δεν ήξερα σε ποιο βαθμό μπορεί να σωματοποιήσει κανείς την αηδία, τον αποτροπιασμό και τη φρίκη που εισπράττει όταν η καρδιά και το μυαλό δεν μπορουν να επεξεργαστούν αυτό το βδέλυγμα που ζήσαμε σήμερα«.

To άρθρο Έλενα Ακρίτα για εισαγγελική πρόταση για Μίχο: Αισθάνομαι σωματικά άρρωστη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button