ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Γιακίροβιτς για το ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: «Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι»

Ο Σεργκέι Γιακίροβιτς έκανε δηλώσεις για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ, με τον προπονητή του κροατικού συλλόγου να αναφέρει πως η ομάδα του είναι έτοιμη για μια αρκετά δύσκολη ρεβάνς, στο πλαίσιο των «16» για το Conference League.

Ο Σεργκέι Γιακίροβιτς τόνισε πως η Ντινάμο Ζάγκρεμπ έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 και να προκριθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή του συλλόγου μάλιστα να υπογραμμίζει πως η αναμέτρηση θα έχει αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Παράλληλα ο 47χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκόμιο των «ασπρόμαυρων» για τους οποίους ανέφερε ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Αναλυτικά τα λόγια του Γιακίροβιτς για το ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ

«Έχουμε τους ίδιους παίκτες μαζί μας. Η σύνθεση είναι σχεδόν η ίδια κάθε φορά και θεωρούμε ότι αυτό είναι κάτι που αποδίδει. Σε αυτή τη φάση είναι πιο σημαντική η προετοιμασία σε πνευματικό επίπεδο. Οι πιο έμπειροι είναι δίπλα στους πιο νεαρούς παίκτες.

Εμείς θα είμαστε έτοιμοι για όλα. Πιστεύουμε ότι θα πάνε όλα καλά, είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Όταν έχουμε την κατοχή, μπορούμε να είμαστε καλύτεροι.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος και δε συγχωρούνται τα λάθη».

Δεν ξέρω αν ήμασταν εμείς καλοί ή αν ο ΠΑΟΚ ήταν σε κακή μέρα. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ένας δυνατός παίκτης και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δείχνει ότι έχει μέλλον μπροστά του».

 

 

 

 

To άρθρο Γιακίροβιτς για το ΠΑΟΚ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ: «Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button