Ομορφιά

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έζησα τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, τα πολλά λεφτά δεν έφεραν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στη ζωή μου»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου 23/3 στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και συγγραφέας αναφέρθηκε στην πολύ συνειδητή απόφαση να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειάψτου και να αλλάξει πλήρως τον τρόπο ζωής στην καθημερινότητα του.

Αρχικά, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε: «Όταν πήρα την απόφαση να κάνω μόνο θέατρο και να κόψω την τηλεόραση για να έχω περισσότερο χρόνο για τα παιδιά μου, κάθε φορά που μου γινόταν μια πρόταση για την τηλεόραση τους έλεγα το εξής. «Ελάτε εδώ. Ναι, πηγαίνουμε στα μεγάλα πολυκαταστήματα και έχετε το περιθώριο να πάρετε ένα πράγμα που κάνει μέχρι 5 ευρώ, και παραπονιέστε μερικές φορές ότι το άλλο παιδί πήρε κάτι περισσότερο.

Μπορείτε να παίρνετε ότι θέλετε αλλά δεν θα έχετε εμένα, θα είμαι ένα Σαββατοκύριακο στο σπίτι και αυτό θα είμαι κουρασμένος, δεν θα μπορείτε να με βλέπετε. Διαλέξτε, έχω μια πρόταση για την τηλεόραση» τους έλεγα και διαπαιδαγωγήθηκαν με έναν τρόπο ώστε να ξέρουν ότι ο μπαμπάς μείωσε τις ώρες δουλειάς για να έχω περισσότερες ώρες για μένα και την οικογένεια μου».

Στην συνέχεια, ο Θανάσης Ευθυμιάδης πρόσθεσε: «Σίγουρα το χρηματικό είναι αναγκαίο αλλά… το χρηματικό. Τα χρήματα, αυτά που έχουν μέσα και το χρη από το χρειάζομαι, όχι τα λεφτά. Επειδή ζήσαμε τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης, ξέρουμε τι ήταν τα πολλά λεφτά και δεν έφεραν κάποιο θετικό αποτέλεσμα στη ζωή μου. Παίρνεις κάποιες προτεραιότητες στη ζωή σου. Δηλαδή εγώ που είχα πέντε αυτοκίνητα και πέντε μηχανές, τώρα έχω ένα αυτοκινητάκι εδώ και 18 χρόνια. Το ίδιο, δεν το αλλάζω. Αυτό είναι μια επιλογή η οποία δεν έγινε απλώς σαν μια αλλαγή θεωρητική αλλά την κάνω έμπρακτα».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button