LifeStyle

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σε σχέση μου έκανα δώρο κινητό με σύνδεση, όταν τσακωνόμασταν την έκοβα»

Μια ιστορία από την εποχή που εργαζόταν στο Mad και είχε μεγάλη σχέση, στην οποία είχε κάνει δώρο ένα κινητό με σύνδεση, αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Όπως είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όταν ήταν νεαρός και είχε μια μεγάλη σχέση, είχε κάνει δώρο στην τότε κοπέλα του ένα κινητό με σύνδεση, την οποία έκοβε όταν το ζευγάρι καβγάδιζε.

«Όταν ήμουν πιο νεαρός, η μεγαλύτερη μου σχέση παλιά ήταν μόλις είχαν βγει τα κινητά. Της είχα πάρει ένα κινητό και τη σύνδεση στο όνομά μου. Ήμουν στο Mad τότε. Εγώ έτσι είμαι και όταν τσακωνόμασταν, έπαιρνα τηλέφωνο την εταιρεία και της έκοβα τη σύνδεση», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Το βλέμμα της όταν έβλεπε ότι δεν έχει τηλέφωνο το πρωί που ξυπνούσε, είναι ανεκτίμητο. Την τρίτη φορά που τσακωθήκαμε και ήταν να χωρίσουμε, πήρα τηλέφωνο πάλι την εταιρία και μου είπαν κ. Ουγγαρέζο μπορείτε να κάνετε φραγή. Δεν υπάρχει λόγος να διακόπτετε κάθε φορά και να επανεκκινείτε τη σύνδεση» πρόσθεσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

To άρθρο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Σε σχέση μου έκανα δώρο κινητό με σύνδεση, όταν τσακωνόμασταν την έκοβα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button