ΑθλητισμόςΕνημέρωση

«Ραντεβού» με την Αναστασία Ζαννή στο Θέατρο Άλσος

Ένα μουσικό ταξίδι με την ερμηνεύτρια Αναστασία Ζαννή, μας καλεί στο Θέατρο Άλσος, να ταξιδέψουμε στον χρόνο με τραγούδια επιτυχίες με διάθεση χαρούμενη και ανοιξιάτικη.

Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή, λοιπόν την Τρίτη 23 Απριλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια μουσική συλλογή εμπνευσμένη από τα ταξίδια, τις εμπειρίες, αλλά και τις αγαπημένες συνεργασίες της Αναστασίας. Μια μουσική γέφυρα, ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι σε χώρες και μελωδίες πολύ αγαπημένες.

Ενδεικτικά από το: «Αν θυμηθείς το όνειρο μου» του Μίκη Θεοδωράκη όπως διασκευάστηκε από τους Μπιτλς στα αγγλικά με τίτλο «Honeymoon», το «Μην το ρωτάς τον ουρανό» του Μάνου Χατζιδάκι που μεταφράστηκε στα αγγλικά και κέρδισε το κοινό στην Αμερική με τη φωνή τότε της Brenda Lee. Η Σοφία Λόρεν τραγουδά το τραγούδι «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη» στην ταινία «Boy on Dolphin» διασκευασμένο από την Judi London. Το σάουντρακ της ταινίας του Ελία Καζάν «Αμέρικα Αμέρικα» σε μουσική του Μάνου Χατζιδάκι αλλά και από την ταινία «Σέρπικο» με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη. Το εμβληματικό τραγούδι «Δρόμοι παλιοί» διασκευάζεται στα αγγλικά με τον τίτλο «Beyond Tommorow» με ερμηνευτή τον τραγουδιστή της εποχής Perry Como, μέχρι την Ιταλία με το Caruso του Lucio Dalla, Nino Rota και πολλά άλλα από την ελληνική μουσική σκηνή.

Μελωδίες που μας συγκίνησαν και μας ταξίδεψαν, θα μας ενώσουν, θα μας συγκινήσουν ζωντανά, στη μουσική σκηνή του Θεάτρου Άλσους, μέσα από τη φωνή της Αναστασίας Ζαννή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Αναστασία Ζαννή συνοδεύει εξαμελής ορχήστρα: πιάνο, μπάσο, ντραμς, πνευστά (σαξόφωνο), ακορντεόν.

Πληροφορίες:

Θέατρο Άλσος: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Τρίτη 23 Απριλίου

Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00

Προπώληση: more.com

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button