ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Μπαρτζώκας για το Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: «Έχουμε μεγάλο και βαθύ ρόστερ και αυτό κάνει την διαφορά»

O Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός μίλησε για το μεγάλο ρόστερ που έχει η ομάδα του, κάτι που πάιζει σημαντικό ρόλο στις νίκες που σημειώνουν οι παίκτες του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν αρκετά χαρούμενος μετά την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Ζαλγκίρις με σκορ 95-76, με τον Έλληνα τεχνικό να κάνει ξεχωριστή αναφορά στο μεγάλο ρόστερ που διαθέτει.

Ο 58χρονος τεχνικός στάθηκε στις αρκετές απουσίες που είχε η ομάδα του, οι οποίες ωστόσο δεν εμπόδισαν τους «ερυθρόλευκους» να κερδίσουν στο Κάουνας και να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την είσοδο τους στην πρώτη τετράδα της διοργάνωσης,

Τα λόγια του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Καταφέραμε και κοντρολάραμε το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς χάσαμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Πήραν 7 στο σύνολο δεύτερες ευκαιρίες, μέχρι να καταφέρουμε να το καλύψουμε αυτό.

Η άμυνά μας ήταν σκληρή για 40 λεπτά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς αυτό.

Καταφέραμε και κοντρολάραμε το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς χάσαμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Πήραν 7 στο σύνολο δεύτερες ευκαιρίες, μέχρι να καταφέρουμε να το καλύψουμε αυτό.

Η άμυνά μας ήταν σκληρή για 40 λεπτά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς αυτό», ανέφερε αρχικά στο flash interview.

To άρθρο Μπαρτζώκας για το Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός: «Έχουμε μεγάλο και βαθύ ρόστερ και αυτό κάνει την διαφορά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button