ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Παναθηναϊκός: Πόσα εισιτήρια δικαιούται το «τριφύλλι» για το Final Four του Βερολίνου

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε Final Four της Euroleague μετά από 12 χρόνια και η “δίψα” των οπαδών του, να στηρίξουν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι μεγάλη. Πόσα είναι όμως τα εισιτήρια που δικαιούνται οι “πράσινοι”;

Ο Παναθηναϊκός περιμένει να μάθει τον αντίπαλo που θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά του Final Four του Βερολίνου (σ.σ. θα προκύψει από το αποψινό Μονακό – Φενέρμπαχτσε), τη στιγμή που οι φίλοι της ομάδας κάνουν σχέδια για ταξίδι στο βερολίνο.

Το Final Four της Euroleague θα φιλοξενηθεί στην “Uber Arena” (παλαιότερα γνωστή ως “Mercedes-Benz Arena”) στο Βερολίνο, χωρητικότητας 14.500 θέσεων.

Κάθε φιναλίστ δικαιούται αρχικά 600 εισιτήρια για να καλύψει τις ανάγκες του, ενώ κάποια θα διατεθούν σε χορηγούς. Η πλειοψηφία των εισιτηρίων ωστόσο διατέθηκε στις 19 Δεκεμβρίου από το επίσημο σάιτ της Euroleague, με τα “μαγικά χαρτάκια” να κάνουν… φτερά μέσα σε λίγες ώρες.

Δεδομένο όμως θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα έχει περισσότερους οπαδούς. Με ανακοίνωσή της, η Euroleague Basketball είχε ενημερώσει τον Δεκέμβριο ότι το 19% των εισιτήριων που πωλήθηκαν, κατέληξαν σε Έλληνες φιλάθλους.

Παράλληλα, θα πρέπει να σκεφτούμε και τις επιστροφές εισιτηρίων που μπορεί να υπάρξουν από κάποια ή κάποιες εκ των φιναλίστ (η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στο Final Four αλλά “παραδοσιακά” δεν εξαντλεί τα εισιτήρια που δικαιούται).

Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τους οπαδούς που άλλαξαν γνώμη. Από τον Μάρτιο έχει ανοίξει το Fan-to-Fan Marketplace, όπου οι φίλαθλοι μπορούν να μεταπωλήσουν τα εισιτήρια που αγόρασαν και μάλιστα στην τιμή κόστους.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τους 4 αγώνες (δύο ημιτελικοί, μικρός και μεγάλος τελικός) ξεκινούσαν από τα 229 ευρώ (57.25 ανά αγώνα δηλαδή) και έφταναν μέχρι και τα 709 ευρώ (177.25 ανά αγώνα).

To άρθρο Παναθηναϊκός: Πόσα εισιτήρια δικαιούται το «τριφύλλι» για το Final Four του Βερολίνου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button