ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1: «Μάγος» Μπερνάρ και πράσινη ανατροπή στη Λεωφόρο

Για ένα ακόμα ματς στα πλέι οφ της Super League, ο Παναθηναϊκός έστειλε… μήνυμα, πως θα «χτυπήσει» μέχρι τέλους το φετινό τίτλο. Η Λαμία προηγήθηκε μέσα στη Λεωφόρο, αλλά το «τριφύλλι» πήρε τη νίκη με 3-1, με τον Μπερνάρ να έχει ηγετική. Εμφάνιση και να πετυχαίνει δυο γκολ. Ισοφάρισε ο Τσέριν με τρομερό σουτ.

Με τον Μπερνάρ να κάνει «μαγικά» για ένα ακόμα ματς, από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, το «τριφύλλι» έβγαλε… κέφια εντός αγωνιστικού χώρου και νίκησε τη Λαμία -με ανατροπή- μέσα στη Λεωφόρο, σε ματς για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. 4η νίκη για την ομάδα του Τερίμ στο μίνι πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός πίεσε από τα πρώτα τη Λαμία, χάνοντας την πρώτη του ευκαιρία στο 13’ με τον Ιωαννίδη. Στην πρώτη της φάση στα αντίπαλα καρέ, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-1. Μετά από λάθος γύρισμα του Κώτσιρα, ο Σλίβκα έκλεψε την μπάλα, έφτασε έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Ντραγκόφσκι.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και τα κατάφερε στο 18’. Ο Αράο έγινε αποδέκτης της μπάλας από τα δεξιά, έκανε μια πανέμορφη μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Τσέριν -με ωραίο σουτ στην κίνηση- έκανε το 1-1 για το «τριφύλλι».

Έχοντας για κινητήριο μοχλό τον Μπερνάρ, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να φτάσει στην ανατροπή του σκορ. Ο Βραζιλιάνος έβγαλε την κάθετη στον Σπόραρ στο 33’, αλλά ο επιθετικός των πρασίνων ήταν άστοχος στο σουτ που έκανε από θέση μέσα αριστερά, στη μεγάλη περιοχή. Στην αγκαλιά του Κολάσεφ πήγε στο 34’ και το ανάποδο «ψαλίδι» του Σλοβένου επιθετικού. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Μπερνάρ ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην τελευταία μεγάλη φάση του πρώτου ημιχρόνου (42’), ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» το γκολ, με το αριστερό δοκάρι του Κοσέλεφ να σταματάει την προσπάθεια του Σπόραρ, που σούταρε από πολύ δύσκολη γωνία! Στο ίδιο λεπτό, υπήρξαν φωνές από τους γηπεδούχους για χέρι του Σιμόν και πέναλτι, με τον διαιτητή και το VAR να μη δίνουν κάτι.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το… πόδι στο γκάζι στην επανάληψη, Ιωαννίδης και Μπερνάρ συνέχισαν να ξεχωρίζουν στην επίθεση των γηπεδούχων και στο 60’ ήρθε η ανατροπή του σκορ. Από τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ, η μπάλα πήγε στο δεξί γάμα της εστίας του Κοσέλεφ και στα δίχτυα για το 2-1.

Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 87’. Ο Μπερνάρ πήρε την πάσα από τον Ιωαννίδη, ανοίχτηκε αρκετά πλάγια, αλλά με πανέμορφο σκαφτό σουτ νίκησε τον Κοσέλεφ για να γράψει το 3-1 για τον Παναθηναϊκό, πριν γίνει αλλαγή από τον Φατίχ Τερίμ και αποθεωθεί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Αράο, Τσέριν (89’ Ζέκα), Μπακασέτας (89’ Τζούριτσιτς), Μπερνάρ (90’+2’ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (89’ Γερεμέγεφ), Σπόραρ (71’ Παλάσιος).
ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν (71’ Στάνκο), Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Αμαράλ (55’ λ. τρ. Σίντκλεϊ), Τζανδάρης, Σλίβκα, Λέικ (57’ Τόσιτς), Νούνιες (71’ Τσούκαλος), Τσιλούλης (57’ Βασιλαντωνόπουλος), Μάλτσι.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Λαμία 3-1: «Μάγος» Μπερνάρ και πράσινη ανατροπή στη Λεωφόρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button