ΕνημέρωσηΠολιτική

Κασσελάκης: «Θα κάνω δημοψήφισμα» – «Είσαι αυταρχικός» του είπε ο Φλαμπουράρης και αποχώρησε από την Πολιτική Γραμματεία

Ένταση επικράτησε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όταν αρκετά στελέχη του κόμματος διαφώνησαν με τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηλεκτρονική ψηφοφορία για την εκλογή συνέδρων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συμμετείχε μέσω zoom, ρώτησε ποιοι ήταν αρνητικοί στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, με τους Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκο Φλαμπουράρη, Γιάννη Ραγκούση και Θανάση Θεοχαρόπουλο να τονίζουν ότι δεν διαφωνούν, αρκεί η διαδικασία να είναι αδιάβλητη και σωστά οργανωμένη.

“Τότε, θα κάνω δημοψήφισμα”, είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον Φλαμπουράρη να του απαντά “είσαι αυταρχικός” και να αποχωρεί από τη συνεδρίαση, όπως έκανε και η Κατερίνα Νοτοπούλου. 

Ένταση υπήρξε και για την αναβολή των εκλογών των οργάνων που έπρεπε να γίνουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (17-18/02), αλλά τελικά αναβλήθηκαν για τρεις εβδομάδες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπερψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία η εισήγηση του Προέδρου στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για μετάθεση για 2 εβδομάδες μετά το Συνέδριο των εσωκομματικών εκλογών για Ν.Ε και συντονιστικά Ο.Μ. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι δυνατή η διεξαγωγή τους, τόσο με φυσική παρουσία, όσο και ψηφιακά.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 600 εκδηλώσεις και προσυνεδριακές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα, με τους συνέδρους να εκλέγονται 17 και 18 Φλεβάρη . Το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ξεκινά την Πέμπτη 22/2/2024 στο TAE KWO DO με ομιλία του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

Το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το newsit.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης επανέλαβε ότι “θα υπάρξουν συνέπειες για όποιον δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια”.

Ύστερα από το σχετικό ερώτημα που υπέβαλε ο Γιάννης Ραγκούσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, είπε ότι θα υπάρξουν συνέπειες, για όποιον απέχει ή καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. “Θέλω να ξέρω τι θα γίνει αύριο σε περίπτωση που κάποιος βουλευτής είτε απέχει από την ψηφοφορία, είτε καταψηφίσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.

To άρθρο Κασσελάκης: «Θα κάνω δημοψήφισμα» – «Είσαι αυταρχικός» του είπε ο Φλαμπουράρης και αποχώρησε από την Πολιτική Γραμματεία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button