LifeStyle

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Αποχώρησαν άρον άρον από τις εκπομπές τους

«Μπορούμε να πάμε σε διαφημίσεις;», είπαν και αποχώρησαν εκτάκτως από τις εκπομπές τους, τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Γιώργος Λιάγκας. Τι συνέβη και το πρώην ζευγάρι αναγκάστηκε να αφήσει ξαφνικά τον τηλεοπτικό «αέρα»;

Ένα τηλεφώνημα που δέχτηκαν φαίνεται να ήταν αυτό που έκανε τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και τη Φαίη Σκορδά να εγκαταλείψουν τα πλατό των εκπομπών τους, στον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΪ, αντίστοιχα.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, την ώρα που συζητούσε στον αέρα του «Fay’sTime» τα θέματα της showbiz με τους συνεργάτες της, ζήτησε απότομα από τη ροή να περάσουν σε διαφημίσεις.

«Μπορούμε να πάμε διαφημίσεις;», ρώτησε διακόπτοντας την κουβέντα η Φαίη Σκορδά και αποχώρησε από το πλατό, κρατώντας στα χέρια το κινητό της.

Επιστρέφοντας από το διαφημιστικό διάλειμμα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αρκέστηκε να πει: «Επιστρέψαμε, όλα καλά», προχωρώντας στη θεματολογία της εκπομπής της.

 

Την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, ολοκληρώνοντας το σχολιαστικό κομμάτι της εκπομπής, αποχώρησε από το πλατό και δεν επέστρεψε ποτέ. Το «Πρωινό» τελείωσε με τους συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο δέχθηκαν τηλεφώνημα που αφορούσε σε προσωπικό τους ζήτημα.

To άρθρο Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Αποχώρησαν άρον άρον από τις εκπομπές τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button