LifeStyle

«Δεν πρέπει να αντιδράμε βίαια, είμαι αδικαιολόγητος»

Για την υπόθεση του σπιτιού του στο Πόρτο Γερμενό, την ψυχική του υγεία και τις επαγγελματικές του προτάσεις καθώς και για την περίοδο νοσηλείας του, μίλησε ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης.

Σε εμφάνισή του στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Σταμάτης Γαρδέλης, αφού πέρασε από επιτροπή προκειμένου να σώσει το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνά αλλά και για την κατάσταση της υγείας του. Επίσης ο ηθοποιός αποκάλυψε στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, πως πολλοί προσπάθησαν να τον εκμεταλλευτούν όσο εκείνος νοσηλευόταν στο Δαφνί.

«Οι άνθρωποι της επιτροπής ήταν πολύ ευγενικοί. Την προηγούμενη φορά φέρθηκα αδέξια, έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν πρέπει να αφήνουμε τα πράγματα να μας σκεπάζουν παρορμητικά και να αντιδράμε με βία, είμαι αδικαιολόγητος. Ελπίζω η υπόθεση να εξελιχθεί καλά», δήλωσε.

«Τα επιχειρήματα της επιτροπής ήταν άψογα, αν και δεν τα κατάλαβα, ειδικά τα δικά τους τα ενδοϋπηρεσιακά», τόνισε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για την εξέταση της υπόθεσής του από το Δασαρχείο.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης πρόσθεσε: «Χρειάστηκε να νοσηλευτώ, όχι επειδή έχασα τη δύναμή μου αλλά επειδή τη βρήκα για να μιλήσω σχετικά με κάτι που με ξεπερνούσε. Υπήρξαν όλο αυτό το διάστημα άνθρωποι που εμφανίστηκαν δίπλα μου ως φίλοι αλλά δεν ήταν. Την πραγματική φιλία δεν την… φωνάζεις, όπως και την πραγματική φιλανθρωπία δεν την επιδεικνύεις».

«Το τηλέφωνο τις πιο πολλές φορές χτυπάει από δημοσιογράφους για συνεντεύξεις παρά για δουλειά. Θα ήθελα να ξαναπαίξω στην τηλεόραση. Η συνεργασία με τον Όμηρο Ευστρατιάδη προχωράει χαλαρά» κατέληξε ο ηθοποιός.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button