ΑθλητισμόςΕνημέρωση

EASTER AT CRETA PALACE – Zougla

ΠΑΣΧΑ & ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αυθεντικότητα, παράδοση, απόλαυση. Ένα υπέροχο Κρητικό Πάσχα στον οικογενειακό παράδεισο του Creta Palace. Στους ολάνθιστους κήπους και στις γειτονιές του, που θυμίζουν Κρητικό χωριό, σας καλωσορίζει με την απαράμιλλη φιλοξενία του σε ένα αξέχαστο Πάσχα με ξέγνοιαστες στιγμές στην θάλασσα και στις πισίνες του, συναρπαστικές δραστηριότητες για τα παιδιά, παραδοσιακό Κρητικό γλέντι, κεράσματα και χαρές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Γνήσια Κρητική φιλοξενία, ημιδιατροφή μαζί με εορταστικά γεύματα, Ανάσταση & Κυριακή του Πάσχα με γλέντι στο ξενοδοχείο, πλούσιες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, άνεση κι ευκολία! Ανακαλύψτε τα Πασχαλινά μας πακέτα για 3ημερες και 4ημερες διανυκτερεύσεις & τις επιπλέον εκπτώσεις.

ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ

Αυθεντική Κρήτη. Έθιμα, λουλούδια, στεφάνια, κεράσματα, λαμπάδες, μουσικές. Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αρκαδίου, στον αρχαιολογικό χώρο της Ελεύθερνας και στο χωριό Μαργαρίτες για τα ομορφότερα κεραμικά. Ο στολισμός του Επιταφίου από τα λουλούδια των κήπων μας. Το έθιμο «Φιλί της Αγάπης» με μεζέδες στο Καφενείο «Η ωραία Ελλάδα» του ξενοδοχείου. Κατάνυξη και φιλέματα, αξέχαστες γεύσεις και το περίφημο Τραπέζι της Λαμπρής, με παραδοσιακούς χορούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Υπέροχες απολαύσεις σε όλα τα εστιατόρια με Σαρακοστιανά & Πασχαλινά εδέσματα. Η απόλυτη farm to table εμπειρία, από το μποστάνι και τις βιολογικές σοδειές της φάρμας Agreco. Οι κουζίνες του κόσμου, από την Κρήτη και την Ελλάδα, στη Μεσόγειο και την Ασία, ξετυλίγονται στα υπέροχα εστιατόρια του ξενοδοχείου. Κάθε μέρα, ο πλούσιος μπουφές με διαφορετικές θεματικές βραδιές. Η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα την Ανάσταση. Κυριακή του Πάσχα με «Αντικρυστό», ψήσιμο, τσικουδιές και αφθονία γεύσεων που αγαπάμε.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ CRETA PALACE

Η μεγαλύτερη θρησκευτική γιορτή απογειώνεται στο μαγευτικό Creta Palace για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά στο επίκεντρο, με αμέτρητες δραστηριότητες και αληθινή διασκέδαση. Ξεφάντωμα στην Grecoland. Χαλάρωση στο Beach Club και στο Spa. Δίπλα από την παλιά πόλη του Ρεθύμνου για να ζήσετε τη μαγική ατμόσφαιρα του τόπου. Μεγάλη Παρασκευή με στόλισμα του Επιταφίου, ξεχωριστή Ανάσταση με κατάνυξη στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου, και Κυριακή του Πάσχα με παραδόσεις και απολαύσεις.

KIDS WONDERLAND

Kids Go Free: η διαμονή, η διατροφή και η ψυχαγωγία των παιδιών είναι δωρεάν!

Τα παιδιά απολαμβάνουν συναρπαστικές Πασχαλινές δραστηριότητες, δημιουργικά παιχνίδια, μαγειρικές και παραστάσεις, μουσική και χορό, εξερευνήσεις και ατελείωτη διασκέδαση στην φανταστική Grecoland ! Tasty corners με εκπλήξεις και all-day fun!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Γιορτάστε το Πάσχα με ανεμελιά κι ελευθερία σε έναν αυθεντικό Κρητικό παράδεισο για μικρούς και μεγάλους. Όλες οι Πασχαλινές παραδόσεις και τα εορταστικά γεύματα, μαζί με υπέροχες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, χαλάρωση στο Spa και στο Beach Club, γαστρονομία σε όλα τα εστιατόρια με την ακαταμάχητη θέα στο Κρητικό Πέλαγος, μέχρι αθλήματα και εμπειρίες στο Ρέθυμνο. Έχουμε φροντίσει τα πάντα για να περάσετε ένα αξέχαστο Πάσχα & Πρωτομαγιά στην Κρήτη!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button