ΕνημέρωσηΠολιτική

ΝΒΑ-Οι Λέικερς προκρίθηκαν στα Playoffs, 110-106 τους Πέλικανς

Συναρπαστικό ματς διεξήχθη στη Νέα Ορλεάνη όπου οι Λέικερς επικράτησαν των Πέλικανς με 110-106 και πήραν το εισιτήριο για τα Playoffs, όπου θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Νάγκετς στον πρώτο γύρο. Οι «λιμνάνθρωποι» κατέκτησαν την 7η θέση μέσω του Play-in Tournament ενώ οι Πέλικανς θα αναμετρηθούν κόντρα στο Σακραμέντο με τον νικητή να παίρνει την 8η θέση και να «ζευγαρώνει» με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στον πρώτο γύρο.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 23 πόντους (αλλά με 6/20 σουτ) ενώ είχε επίσης 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Από εκεί και πέρα 21 πόντους είχε ο ΝτιΆντζελο Ράσελ ενώ 20 πόντους και 15 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Άντονι Ντέιβις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους γηπεδούχους ο Ζάιον Γουίλιαμσον έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 40 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

 

Σε ότι αφορά στο δεύτερο παιχνίδι του δυτικού Play-in (θέσεις 9-10) οι Κινγκς επικράτησαν των Ουόριορς στο Σακραμέντο με 118-94.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Κίγκαν Μάρεϊ με 32 πόντους (9 ριμπάουντ). Ο ΝτιΆρον Φοξ είχε 24 πόντους ενώ ο Ντομάντας Σαμπόνις είχε 16 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Σε ότι αφορά στον Σάσα Βεζένκοφ έπαιξε μόλις δύο λεπτά και είχε ένα άστοχο τρίποντο και ένα ριμπάουντ.

Για τους «πολεμιστές», που είδαν τη σεζόν τους στο πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται ο Στεφ Κάρι είχε 22 πόντους ενώ 16 πόντους σημείωσε ο Μόουζες Μούντι και ο Τζόναθαν Κουμίνγκα. Εξαιρετικά άστοχος ο Κλέι Τόμπσον με μηδέν πόντους και 0/10 σουτ στο, πιθανότατα, τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των Ουόριορς.

Τα ζευγάρια του πρώτου γύρου των playoffs διαμορφώθηκαν ως εξής:

  1. Οκλαχόμα Σίτι – 8. Νικητής του αγώνα: Νέα Ορλεάνη – Σακραμέντο
  2. Ντένβερ – 7. Λέικερς
  3. Μινεσότα – 6. Φοίνιξ
  4. Κλίπερς – 5. Ντάλας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button