ΑθλητισμόςΕνημέρωση

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός LIVE η ρεβάνς για τα μπαράζ του Conference League

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, για τον αγώνα ρεβάνς του 1-0 στο “Καραϊσκάκης”, για τα μπαράζ του Conference League, που οδηγούν στη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Με γκολ του Ελ Κααμπί στο τέλος του πρώτου αγώνα, ο Ολυμπιακός έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα έναντι της Φερεντσβάρος και του αρκεί ακόμη και η ισοπαλία για να “σφραγίσει” το… εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Conference League. Σε περίπτωση ήττας με ένα γκολ διαφορά, η αναμέτρηση θα οδηγηθεί σε παράταση.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά και τον θρίαμβο με 4-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα προσπαθήσει να μείνει αλώβητη στην Ουγγαρία, για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία.

Η Βουδαπέστη αποτελεί δε, αγαπημένη πόλη για τον Ισπανό τεχνικό των Πειραιωτών, αφού εκεί κατάκτησε πέρυσι το Europa League ως προπονητής της Σεβίλλης.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται οι: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο Γάλλος Κλερμέν Τουρπέν, κατηγορίας Elite. Βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Νικολάς Ντανός, Ερβάν Φινζέν, τέυαρτος διαιτητής θα είναι ο Ρούντι Μπουκέ και στο VAR οι Ζερόμ Μπρισάρ, Γουίλι Ντελαζό.

To άρθρο Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός LIVE η ρεβάνς για τα μπαράζ του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button