Μόδα

Underliner: Η 90’s τάση στο μακιγιάζ που θα επικρατήσει τους επόμενους μήνες

To underliner makeup trend είναι η τάση που υιοθετούν τελευταία οι περισσότερες celebrities και αναμένεται να επικρατήσει στο μακιγιάζ τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τους experts αυτή η 90’s τάση είναι ο πιο σέξι και dramatic τρόπος να τονίσετε το βλέμμα σας. Από την Jenna Ortega μέχρι την Dakota Johnson, celebrities και it girls έχουν λατρέψει το συγκεκριμένο trend.

Σε αντίθεση με άλλες τάσεις που αφορούν το μακιγιάζ των ματιών, το underliner είναι πιο minimal και σίγουρα πολύ chic, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί τέλεια στο σχήμα των ματιών και στο τι θέλετε να πετύχετε κάνοντάς τη γραμμή αυτή στα μάτια σας.

How-to:

Το underliner τοποθετείται στην κάτω εξωτερική γωνία του ματιού, αλλά μπορεί επίσης να ξεκινά από την κάτω εσωτερική γωνία, παρόμοια με την αντίστροφη τάση του eyeliner, ανάλογα με το πόσο δραματικό θέλετε να κάνετε το βλέμμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαύρο eyeliner ή κάποιο άλλο χρώμα, όποιο εσείς προτιμάτε. Επιπλέον, μπορείτε αντί για eyeliner να χρησιμοποιήσετε σκιές. Γενικότερα, μπορείτε να πειραματιστείτε όσο εσείς θέλετε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button