Μόδα

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Εκτιμώ την φιλία του και το πόσο με έχει βοηθήσει, πάμε για νέα πράγματα»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ο νέος καλεσμένος του Fipster στο Θάρρος ή Αλήθεια στο κανάλι του στο Youtube και μίλησε μεταξύ άλλων για το τέλος της φιλίας του με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και την συνειδητή απόφασή του να φύγει από το Mega μετά το πρωινό.

Αρχικά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Πέρα από τα beefs που εξομαλύνθηκαν, έχτισα και σχέσεις σε αυτό τον χώρο. Θα το πω και θα το παραδεχτώ. Φυσικά και μοιραστήκαμε μια φιλία με τον Γιώργο, δυνατή, ωραία φιλία και περάσαμε καλά. Εντάξει, τα πράγματα ήρθαν έτσι, οι συγκυρίες και απομακρυνθήκαμε, δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Εγώ απομακρύνθηκα, δεν θέλω άλλο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμώ και τη φιλία του και πόσο με έχει βοηθήσει και τον έχω βοηθήσει. Κάτι καλό δεν υπάρχει πια, και καλά κάνει που δεν υπάρχει. Πάμε για νέα πράγματα, αν δεν πάνε, υπάρχει λόγος».

Στην συνέχεια, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε: «Μετά το πρωινό με τον Λιάγκα και την Σκορδά, έπρεπε να φύγω. Δεν έπρεπε να κάτσω, δεν έπρεπε να δένομαι με κανάλια κατ’ επέκταση, σαν να είναι οικογένεια μου, όπως συνηθίζω να κάνω. Δεν έπρεπε να συνεχίσω να είμαι στα πρωινά του Mega, τον έκανα τον κύκλο μου. Φύγαμε ψηλά, οπότε δεν υπήρχε λόγος να συνεχίσω.

Όταν έφυγαν ο Γιώργος και η Φαίη από το Mega έπρεπε ή να πάω μαζί τους (ένα 30%) ή ένα 70% να συνεχίσω κάπου αλλού. Δεν είχα τα κότσια να το κάνω τότε. Σίγουρα δεν έπρεπε να μείνω στο Mega. Η βασική μαλ@@@ που έκανα, που δεν διεκδίκησα να κάνω κάτι άλλο μόνος μου, με απαξίωνε το Mega, δεν με ήθελε. Εκεί επέμεινα…».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button