LifeStyle

Νεκρός ο 27χρονος Chance Perdomo του Gen V σε τροχαίο με μηχανή

Θρήνος για τον νεαρό Chance Perdomo ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο χτες (30.03.2024). Ο ηθοποιός της σειράς Gen V πέθανε σε τροχαίο με τη μηχανή του. 

Το νήμα της ζωής του Chance Perdomo κόπηκε απότομα όταν ο ίδιος τράκαρε με τη μηχανή του. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι ο ηθοποιός ήταν το μόνο άτομο που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Perdomo πέθανε σε ηλικία 27 ετών. 

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Gen V γεννήθηκε στο Λος Άντζελες στις 19 Οκτωβρίου 1996 και μεγάλωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πιο πρόσφατος ρόλος του ήταν ως Andrew Anderson στο Gen V του Prime Video. Οι παραγωγοί της σειράς εξέδωσαν μια ανακοίνωση το Σάββατο για τον τραγικό χαμό του Chance Perdomo.

«Για όσους από εμάς τον γνωρίζαμε και δουλέψαμε μαζί του, ο Chance Perdomo ήταν πάντα γοητευτικός και χαμογελαστός, μια ενθουσιώδης δύναμη της φύσης, ένας απίστευτα ταλαντούχος performer και περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, απλώς πολύ ευγενικός, υπέροχος άνθρωπος» σημείωσαν χαρακτηριστικά.

«Λυπούμαστε πολύ για την οικογένειά του και θρηνούμε για την απώλεια του φίλου και συναδέλφου μας» υπογράμμισαν χαρακτηριστικά.

Ο Chance Perdomo στην τελευταία του ανάρτηση ανέβασε μια φωτογραφία του από το γυμναστήριο. «Δεν ξεκίνησα. Ήδη εξαντλημένος. Ό,τι κι αν χρειαστεί, υποθέτω» έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chance Perdomo (@chance_perdomo)

Τον αποχαιρετούν οι θαυμαστές του
Οι θαυμαστές του αφήνουν μηνύματα για τον αγαπημένο ηθοποιό, μην μπορώντας να πιστέψουν τα τραγικά νέα του θανάτου του.

«Τόσο λυπημένος που ακούω για τον θάνατό του. Ένας τόσο καταπληκτικός ηθοποιός» έγραψε ένας θαυμαστής του.

Και οι συντελεστές της σειράς Gen V ανέβασαν μία ανάρτηση ανακοινώνοντας τον θάνατο του άτυχου ηθοποιού εκφράζοντας τη λύπη τους.

Ο Chance Perdomo εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μικρού μήκους ταινία Longfield Drive ως Rodell το 2016 και συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως τα Midsomer Murders και Chilling Adventures of Sabrina.

Ο εκπρόσωπος του Chance Perdomo επιβεβαίωσε την τραγική είδηση. «Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την είδηση του πρόωρου θανάτου του Chance Perdomo ως αποτέλεσμα ενός δυστυχήματος με μοτοσικλέτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οι αρχές έχουν ενημερώσει ότι δεν εμπλέκονται άλλα άτομα στο μοιραίο τροχαίο. Το πάθος του για τις τέχνες και η ακόρεστη όρεξη για ζωή έγιναν αισθητά από όλους όσοι τον γνώριζαν και η ζεστασιά του θα συνεχιστεί σε όσους αγαπούσε περισσότερο».

«Ζητάμε να σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειας για ιδιωτικότητα καθώς θρηνούν την απώλεια του αγαπημένου τους γιου και αδερφού», υπογραμμίζεται.

To άρθρο Νεκρός ο 27χρονος Chance Perdomo του Gen V σε τροχαίο με μηχανή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button