LifeStyle

Θανάσης Ευθυμιάδης: Αποφασίσαμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ωραίες στιγμές, όχι τσιμέντο

Η σχέση με τη φύση υπήρχε πάντα στη ζωή του. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης βρέθηκε σήμερα (07.03.2024) καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τη σύζυγο, τα παιδιά του και την απόφασή τους να ζήσουν μακριά από την πόλη.

«Είχα πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που συνεργάστηκα, έχω πολύ όμορφες εμπειρίες. Κατάλαβα ότι τα μεγάλα μαθήματα ζωής είναι οι απλές στιγμές. Είναι σημαντικό να απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές της ζωής», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Όπως είπε ο γνωστός ηθοποιός, «πάντα υπήρχε η φύση στη ζωή μου. Οι γιαγιάδες μου ήταν από χωριά οπότε περνούσα χρόνο στο χωριό. Υπήρχε μέσα μου αυτή η σχέση με το χωριό και η ελευθερία που έχει ένα παιδί, να περπατάει ξυπόλητο, να βουτάει στα ποτάμια. Να είμαι κοντά στην φύση με τους ανθρώπους μου.

Οι ήρωες των παιδικών μου χρόνων δεν ήταν “ο Κοντορεβιθούλης” και τα παραμύθια αλλά οι ιστορίες των προγόνων μου. ήταν ένα εφόδιο αυτό και ίσως μου δίδαξε ότι σκοπός της ζωής μου είναι να λέω ιστορίες όπως οι γιαγιάδες μου».

«Όταν ήρθαν στη ζωή οι κόρες μου ήταν μία προσευχή μου που έγινε πραγματικότητα. Ήθελα να δω πως γεννιέται μία γυναίκα και το έζησα και στα δύο παιδιά μου», συνέχισε.

«Είναι στην εφηβεία οι κόρες μου. Σταμάτησα την τηλεόραση και έκανα μόνο θέατρο. Περνούσα πολύ καιρό με τα παιδιά μου, κάναμε πράγματα μαζί. Με έχουν κάνει “ταξιτζή” οι κόρες μου», είπε με χιούμορ.

Στην ερώτηση αν στη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς λείπει υποκριτική, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είπε: «Όχι, καθόλου στην Άννα δεν λείπει εδώ και πολλά χρόνια. Δεν ήταν και ηθοποιός του θεάτρου. Είναι πιο εύκολο να κοπεί η σχέση μεταξύ του ηθοποιού και της τηλεόρασης. Είναι διαφορετική η σχέση μας με το θέατρο γιατί στην Ελλάδα γεννήθηκε το θέατρο».

«Όταν ήρθε η οικονομική κρίση το 2010 ήταν δύσκολη στιγμή στη ζωή μας. έκανα και τα παιδιά μου τότε και μία μέρα ξαφνικά κόπηκαν όλα. Υπήρχαν πολλά θέματα. Δεν είναι ίδιο το σκηνικό πλέον. Έπρεπε τότε να πάρουμε μία γενναία απόφαση στη ζωή μας, αν πρέπει να αφήσουμε στα παιδιά μας τσιμέντο και τούβλα ή να τους αφήσουμε κληρονομιά ωραίες στιγμές. Και αποφασίσαμε το δεύτερο.

 

Βέβαια σώσαμε και το σπίτι μας αλλά ήταν κείνη η στιγμή η σημαντική ήταν η πιο κρίσιμη. Τίποτα δεν ήταν εύκολο για μένα ποτέ, πρέπει να δώσεις για να πάρεις», υπογράμμισε κλείνοντας ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

To άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης: Αποφασίσαμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ωραίες στιγμές, όχι τσιμέντο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button