LifeStyle

Η Anna Paquin περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μπαστούνι – Αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κίνηση και την ομιλία

Ήταν μια “δύσκολη” διετία για την ηθοποιό Anna Paquin, η οποία εξαιτίας μίας σοβαρής περιπέτειας με την υγεία της αντιμετωπίζει προβλήματα στην κινητικότητα και την ομιλία.

Η 41χρονη ηθοποιός Anna Paquin, περπάτησε χθες Τετάρτη (03.04.2024)  στο κόκκινο χαλί έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Stephen Moyer στο ξενοδοχείο Crosby Street Hotel στη Νέα Υόρκη για την τελευταία τους ταινία, A Bit of Light, χρησιμοποιώντας μπαστούνι για βοήθεια- αποτέλεσμα του περιορισμού στην κινητικότητητα που αντιμετωπίζει.

“Δεν ήταν εύκολο”, λέει στο People η Νεοζηλανδή σταρ για το γεγονός ότι χρειάζεται μπαστούνι για να περπατήσει αποκαλύπτοντας πως βιώνει και δυσκολίες με την ομιλία της.

Παρά τα προβλήματα, η Άννα Πάκουιν λέει ότι είναι πέρα για πέρα τυχερή που μπορεί να κάνει αυτό που αγαπάει. 

“Η πρώτη μου αγάπη ήταν ο ανεξάρτητος κινηματογράφος“, λέει η Paquin, η οποία κέρδισε Όσκαρ σε ηλικία 11 ετών για τον ρόλο της στην ταινία The Piano. “Έτσι μπήκα στην κινηματογραφική βιομηχανία. Δούλευα με ανθρώπους που είχαν ως στόχο να αφηγούνται ιστορίες και να τις αφηγούνται με ακεραιότητα και αλήθεια”.

Η ίδια δηλώνει πως νιώθει ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη από τον 54χρονο συζυγό της ο οποίος τη σκηνοθέτησε στο ανεξάρτητο αυτό δράμα, το οποίο βασίζεται σε θεατρικό έργο.

“Είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος για να παίζω μαζί του”, λέει για τον Moyer, προσθέτοντας ότι δεν θα συνεργαζόταν μαζί του αν δεν πίστευε ότι είναι εξαιρετικός σκηνοθέτης.

“Δεν είμαι συναισθηματική όταν πρόκειται για δουλειά”, προσθέτει γελώντας.

Στο A Bit of Light η Paquin ενσαρκώνει τον ρόλο μιας αλκοολικής μητέρας που χάνει την επιμέλεια των παιδιών της και πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της διαλυμένης ζωής της, ενώ παράλληλα συμφιλιώνεται με το παρελθόν της.

Η ίδια λέει ότι δεν ταυτίστηκε με την ιστορία του χαρακτήρα ως αλκοολική, αλλά ως μητέρα κατάλαβε ότι η μητρότητα μπορεί να είναι περίπλοκη και ότι οι γυναίκες συχνά αφήνονται όταν γίνονται μητέρες.

“Είμαστε όλοι ελαττωματικοί και ατελείς, και η Ella επαναλαμβάνει κατά κάποιο τρόπο σε κάποιο επίπεδο κάποια οικογενειακά μοτίβα, όσον αφορά την καταπίεση των συναισθημάτων”, καταλήγει η ηθοποιός.

To άρθρο Η Anna Paquin περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μπαστούνι – Αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κίνηση και την ομιλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button