Μόδα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η έλλειψη άλλων θεμάτων έκανε τον Καράβα κυρίαρχο θέμα»

Τη δική του άποψη για το σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από τον Γιώργο Καράβα μετά τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, Night Out εξέφρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από την εκπομπή “Super Κατερίνα“.

Χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής ανέφερε πως ο Γιώργος Καράβας έδειξε μεν υπεροψία, αλλά αυτό που έκανε τους πάντες να ασχολούνται μαζί του είναι η έλλειψη άλλων θεμάτων.

«Αυτή η υπερβολική αυτοπεποίθηση που φτάνει στα όρια της υπεροψίας θα ήταν άξια κριτικής, όχι γιατί δεν πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, μπορείς να πιστεύεις (στον εαυτό σου) με έναν τρόπο αλλά δεν είναι ανάγκη να το διαλαλείς…

Άνθρωποι που αποδεδειγμένα έχουν κάνει τα πάντα, δεν είναι τόσο υπερόπτες. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν άνθρωποι που είναι χαμηλών τόνων στον αέρα και υψηλότατων τόνων εκτός αέρα. Δηλαδή έξω λένε, “εγώ είμαι” και στον αέρα είναι Παναγίες.

Υπάρχει πολλή υποκρισία και ο Καράβας δεν έχει υποκρισία, έδειξε μια υπεροψία. Αυτό όλο το πράγμα, δεν είναι ένα έγκλημα για να αποτελεί το θέμα της εβδομάδας. Η έλλειψη άλλων θεμάτων έκανε τον Καράβα κυρίαρχο θέμα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button