Ομορφιά

Νίκος Κοκλώνης: Απαντά πρώτη φορά για τα παθιασμένα φιλιά Μπάρκα – Τσαγκρίδη και την Κατερίνα Καινούργιου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Happy Day» ήταν το πρωί της Δευτέρας 25 Μαρτίου ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για το θέμα που έχει προκύψει μεταξύ της Δανάης Μπάρκα, του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Κατερίνας Καινούργιου.

«Είμαι επαγγελματίας, συμπαθώ τους πάντες, όμως στη δουλειά γινόμαστε μία παρέα. Είτε είναι η Κατερίνα Ζαρίφη, είτε η Κατερίνα Τσολάκη είτε η Κατερίνα Καινούργιου, για μένα είναι η παρέα μου, που κάνουμε μία προσπάθεια. Δεν θα βγω με όλες για φαγητό αλλά αγαπάω το ίδιο όλες τις παρουσιάστριες.

Με την Κατερίνα δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να τσακωθεί πάνω από μία μέρα. Σίγουρα με έχει εκνευρίσει, όπως κι εγώ εκείνη. Την κάνω μπλοκ για 2 ώρες και μετά την παίρνω τηλέφωνο και τα ξεχνάμε όλα.

Έχω ζήσει την Κατερίνα με τον Φίλιππο πολλά χρόνια μαζί. Αγαπάω και τη Δανάη. Αποφάσισα να μην πάρω θέση. Το ξεκαθάρισα και στην Κατερίνα και στη Δανάη και μίλησα και με τη Βίκυ. Έχω άποψη, θέλω να την κρατήσω για μένα, θεωρώ ότι έχουν γίνει κάποια λάθη αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γιατί είναι λεπτή η θέση μου.

Και η Κατερίνα δεν πήρε θέση. Εγώ το εκτιμώ αυτό.

Όταν βγαίνεις μπροστά στο γυαλί – και αυτή είναι η συμβουλή που δίνω στις παρουσιάστριες και στους παρουσιαστές- πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί τι βγάζουμε προς τα έξω. Απλά η θέση μου είναι πολύ λεπτή γιατί η σχέσεις που έχω και με την Κατερίνα και με τη Δανάη και τη Βίκυ είναι πάρα πολύ δυνατές και δεν θέλω να δημιουργήσω λανθασμένες εντυπώσεις», είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button