Ομορφιά

Josephine: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με την μητέρα της που είναι γνωστή τραγουδίστρια

Στο νυχτερινό κέντρο NOX όπου και εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος με την Ελένη Φουρέιρα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του govastiletto.gr την Josephine, με τη μητέρα της Μαργαρίτα Βεντή, σε μια από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις τους.

Η Josephine Wendel έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την μητέρα της.

Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως η μαμά της Josephine, Μαργαρίτα Βεντή είναι τραγουδίστρια και μεσουρανούσε στα 90s, έχοντας κυκλοφορήσει αρκετά τραγούδια.

Οι δυο γυναίκες μοιάζουν αρκετά και έχουν μικρή διαφορά ηλικίας αφού η Μαργαρίτα Βεντή γέννησε τη Josephine σε ηλικία 19 ετών..

Η Josephine επέλεξε για την περίσταση ένα εκκεντρικό μεταλλιζέ σετ από το brand Jaded London, τον οποίο συνδύασε με ασορτί παντελόνι σε άνετη γραμμή.

Η Josephine σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στη μητέρα της  αποκαλύπτοντας πως όταν της είπε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια εκείνη της ζήτησε να μην ασχοληθεί και να μείνει μακριά από αυτά.

«Από μικρή έβλεπα τη μαμά μου, που ντυνόταν, βαφόταν και ανέβαινε στη σκηνή και θυμάμαι μια φορά έτρεξα πάνω στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε. Τώρα που με ακούει, της βάζω τα τραγούδια και είναι πολύ αυστηρή κριτής. Γενικά ένιωθα ότι είμαστε σαν φίλες, αλλά όταν μιλάμε σοβαρά μου λέει ότι ‘χαίρομαι για σένα γιατί νιώθω ότι κάνεις την καριέρα που δεν έκανα εγώ‘. Ήμουν 9 χρονών και την άκουγα στο ραδιόφωνο, τότε είχε κάνει τις πρώτες της επιτυχίες. Θυμάμαι ήταν το ‘Καίγομαι και λιώνω’», είπε χαρακτηριστικά η Josephine.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button