Ομορφιά

Αθηνά Οικονομάκου: Οργή στο Instagram με βίντεο από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος βρίσκονται για άλλη μια φορά εκτός Ελλάδος, αφού όπως αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψαν μαζί στο Ντουμπάι.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο, Ελ. Βενιζέλος, κάνοντας poll στο instagram για τον προορισμό που επέλεξαν με τον σύζυγό της.

Η ηθοποιός όταν έφτασαν στο Ντουμπάι ανήρτησε ένα κλίπ από την περιήγησή της στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένουν, για διαφημιστικό σκοπό.

Η ίδια καταγράφει με την κάμερα του κινητού της, όλους τους χώρους του luxurious δωματίου, από τη στιγμή που περνά την πόρτα της εισόδου. Κάτω από το εν λόγω post ωστόσο υπήρξαν αντιδράσεις από κάποιους ακολούθους της ηθοποιού, που της ζήτησαν να σταματήσει να κάνει τέτοιες αναρτήσεις.

«Ο κόσμος παίρνει έναν μισθό της πείνας» έγραψε ένας follower χαρακτηριστικά. Την κατηγόρησαν για επίδειξη πλούτου και εξέφρασαν το παράπονό τους. Από την άλλη, ορισμένοι υπερασπίστηκαν την Αθηνά Οικονομάκου, απαντώντας σε όσους την επέκριναν, ότι είναι δική τους επιλογή να την παρακολουθούν στα social media και πως η συγκεκριμένη ανάρτηση είναι μέρος της δουλειάς της.

«Απαράδεκτο και προκλητικό, φτάνει», «Πόσο σου αρέσει να επιδεικνύεις τα πλούτη σου;» της γράφουν. «Δεν τα έκλεψε, δικά της λεφτά είναι» αναφέρουν από την άλλη, τα σχόλια που είναι υπέρ της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button