Ομορφιά

Ματίνα Παγώνη σε Ιορδάνη Χασαπόπουλο για την έκπληξη στα γενέθλιά της: «Θέλω να σε φιλήσω»

Τα γενέθλιά της είχε η Ματίνα Παγώνη και οι συντελεστές του «Κοινωνία Ώρα MEGA» το πρωί της Παρασκευής (23/2), της ετοίμασαν μια ξεχωριστή έκπληξη.

Συγκεκριμένα η Ματίνα Παγώνη δέχθηκε στο πλατό μία τούρτα δώρο από μία φανατική τηλεθεάτρια της εκπομπής, ευχαριστώντας θερμά τους παρουσιαστές για τη συγκινητική κίνηση.

«Με παίρνει χθες τηλέφωνο μία τηλεθεάτρια που έχει ένα ωραίο ζαχαροπλαστείο στα Πετράλωνα, στην Τριών Ιεραρχών, και μου έστειλε μία τούρτα για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της Παγώνη, τα οποία είναι βέβαια τη Δευτέρα», είπε αρχικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, με τον floor manager να φέρνει στο στούντιο το γλυκό.

«Πλάκα κάνετε τώρα; Όχι, ρε φίλε! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Να την ευχαριστήσω ειλικρινά, με συγκινήσατε», απάντησε έκπληκτη η Ματίνα Παγώνη.

«Ιορδάνη, θέλω να σε φιλήσω. Να είσαι πάντα καλά», είπε στη συνέχεια η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, η οποία δεχτηκε τα φιλιά και τις ευχές των παρουσιαστών αλλά και του Σταύρου Μπαλάσκα, που ήταν επίσης καλεσμένος στο πλατό.

«Ειλικρινά σου μιλάω, όσα και να κλείνω, σκοπός είναι να τα περνάς ωραία! Δεν έχω πρόβλημα, τη λέω την ηλικία μου! Θα σου δείξω και την ταυτότητα μετά, την έχω στην τσάντα, να μη νομίζεις ότι σε κοροϊδεύω», απάντησε χαριτολογώντας η Ματίνα Παγώνη στον Σταύρο Μπαλάσκα, όταν αστειευόμενος ρώτησε τα πόσα κλείνει η ίδια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button