ΑθλητισμόςΕνημέρωση

ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Νίκη για τους «κίτρινους» και «φωτιά» από την αρχή στα πλέι οφ της Super League 1

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το… αριστερό τα πλέι οφ της Super League 1, αφού ηττήθηκε με 1-0 τον Άρη στην Τούμπα και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

Παρά την υπεροχή του από την αρχή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ ήταν κακός επιθετικά και “τιμωρήθηκε” από τον Άρη, ο οποίος σκόραρε στη μοναδική του καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, με τον Μορόν να “γράφει” το 1-0 στο 31′ και να “παγώνει” την ήδη κρύα Τούμπα, καθώς το παιχνίδι ήταν κεκλεισμένων των θυρών στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 1.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου βρέθηκε έτσι πίσω από την ΑΕΚ στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, ενώ οι “κίτρινοι” με το διπλό τους μείωσαν τη διαφορά από την πρώτη 4άδα.

Το παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή του αγώνα πιο δυνατά στο γήπεδο και πήρε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στην επίθεση. Παρότι είχε την πλήρη υπεροχή στο ματς, δεν “απείλησε” ουσιαστικά καθόλου τον Άρη, με καλύτερη στιγμή του ένα μακρινό σουτ του Ζίβκοβιτς στο 20′.

Ο Άρης από την πλευρά του δεν έβγαζε πολλούς παίκτες στην αντεπίθεση, αλλά κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη δική του καλή στιγμή στο ντέρμπι. Στο 31′ και από ωραία επιθετική ανάπτυξη από αριστερά, η μπάλα έφθασε στον Μορόν στην περιοχή κι αυτός εκτέλεσε με φοβερό γυριστό σουτ, για το 1-0 των “κίτρινων” στο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να “απαντήσει” με ένα δυνατό σουτ του Ότο στο 37′, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια και το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να “πιέσουν” για την ισοφάριση, αλλά ήταν και πάλι ο Άρης που έφθασε πιο κοντά σε ένα γκολ, με τον Σαβέριο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή στο 57′.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στη συνέχεια και είχε δυο τρεις καλές στιγμές με Μουργκ, Μπάμπα και Τζίμα, αλλά κανείς τους δεν έβαλε πραγματικά δύσκολα στον Κουέστα. Ο Άρης “κράτησε” έτσι το προβάδισμα μέχρι τέλους και πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ρίχνοντας τον “Δικέφαλο του Βορρά” από την κορυφή της Super League 1.

To άρθρο ΠΑΟΚ – Άρης 0-1: Νίκη για τους «κίτρινους» και «φωτιά» από την αρχή στα πλέι οφ της Super League 1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button