LifeStyle

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Φυσιολογικό να «φλερτάρεις» με την απιστία 

Κι όχι μόνο είναι φυσιολογικό, λέει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, αλλά όποιος λέει ότι δεν φλερτάρει με την απιστία, λέει ψέματα!

Ο γνωστός σεφ μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε ξανά στα ανυπόστατα σενάρια χωρισμού από τη σύντροφό του αλλά και στη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά.

«Μέχρι τα 30 μου δεν πίστευα ότι θα κάνω παιδιά στη ζωή μου. Μόλις ήρθε το παιδί, όλα μέσα μου άλλαξαν. Για πρώτη φορά κατάλαβα τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη.

Έγραφαν ότι χώρισα και έχω νέα σχέση, στεναχωρήθηκα. Δε δίνω δικαίωμα σε κανέναν να μιλάει για την προσωπική μου ζωή. Τα δημοσιεύματα δεν ίσχυαν, υπάρχει ένα παιδί στη μέση και ο καθένας που τα γραφεί πρέπει να τα διασταυρώσει.

Με πήρε τηλέφωνο μόνο ένα site, αφού είχαν γραφτεί όλα αυτά. Υπήρχε πολύ στεναχώρια για όλο αυτό.

Η σύντροφός μου, Μαριέττα, όλα αυτά τα δημοσιεύματα στην αρχή δεν τα αντιμετώπισε με πολύ ψυχραιμία και είναι λογικό. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην βγω να διαψεύσω όλα αυτά που έγραφαν, δεν το έκανα την πρώτη μέρα γιατί ήμουν αρκετά στεναχωρημένος.

Ως σύντροφός είμαι ήρεμος και δοτικός. Είναι φυσιολογικό να “φλερτάρεις” με την απιστία, όποιος λέει πως δεν το κάνει, λέει ψέματα», είπε για την προσωπική του ζωή.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν έκρυψε ότι «την αγαπώ πολύ τη Φαίη Σκορδά, ταιριάζουμε πολύ, ήξερα πως μαζί θα κάνουμε κάτι διαφορετικό».

«Στεναχωριέμαι όταν βλέπω να γράφονται πράγματα για αυτήν, είναι ένας άνθρωπος που δε θα σου πει ψέματα. Θα ταίριαζα και θα συνεργαζόμουν με τον Γιώργο Λιάγκα, είναι και φίλος μου», συμπλήρωσε. Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εξέφρασε την επιθυμία μια του χρόνου «να δουλεύω με τη Φαίη Σκορδά», αλλά «μπορεί στο νέο της βήμα να μη θέλουν εμένα».

   

Για την περιπέτεια της υγείας του, ο γνωστός σεφ είπε: «Ξεπέρασα την περιπέτειά μου με τον εθισμό και το είπα δημόσια. Πιστεύω να βοήθησα. Πολλοί μου έλεγαν να μην πω δημόσια για την ‘προσωπική μάχη’ μου γιατί θα καταστραφώ».

To άρθρο Δημήτρης Σκαρμούτσος: Φυσιολογικό να «φλερτάρεις» με την απιστία  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button