ΕνημέρωσηΟικονομία

Μπαρτζώκας: «Ο Πετρούσεφ θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της Ευρωλίγκας»

Στις δηλώσεις του μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του Απόλλωνα Πάτρας ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση των Φίλιπ Πετρούσεφ και Τόμας Γουόκαπ, τονίζοντας για τον Σέρβο πως η αποθεραπεία του πάει καλά και πως λογικά θα προλάβει κάποιο από τα δύο τελευταία ματς της Ευρωλίγκας, αφού είναι δεδομένο πως θα χάσει το επερχόμενο ματς με την Παρτιζάν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ματς: «Θέλαμε να είμαστε σοβαροί, να μοιράσουμε τον χρόνο και να παίξουν όλα τα παιδιά και φυσικά, επειδή το γήπεδο γέμισε και από δικούς μας φιλάθλους και του Απόλλωνα, θέλαμε να δείξουμε σοβαρότητα. Νομίζω το παιχνίδι ήταν ευχάριστο για τον κόσμο. Από εκεί και πέρα τελείωσε η πρώτη φάση του πρωταθλήματος, υπάρχει η 2η και 3η φάση τη φετινή σεζόν. Εμείς θα κοιτάξουμε όπως πάντα να είμαστε σοβαροί σε όλες τις διοργανώσεις και να δούμε που θα πάμε μέχρι τέλους».

Για την κατάσταση των Πετρούσεφ και Γουόκαπ: «Νομίζω πως θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της EuroLeague ο Πετρούσεφ. Πάνε καλά τα πράγματα με τη θεραπεία του. Δεν είχε κάτι σοβαρό. Ο Γουόκαπ απλώς ξεκουράστηκε σήμερα, γιατί το πόδι του ήταν πολύ πρησμένο τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πετρούσεφ δεν θα παίξει στο πρώτο ματς (σσ. με την Παρτιζάν), αλλά ελπίζω να μπει πιο νωρίς από ό,τι αναμένεται».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button