LifeStyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον γάμο της: Έχει κλείσει αυτό το κομμάτι, δεν έχει κάτι άλλο

Το γνωστό μοντέλο, Δήμητρα Αλεξανδράκη, επιβεβαίωσε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου» ότι έχει παντρευτεί, και η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη έμεινε έκπληκτη, σηκώθηκε από τη θέση της, και ευχήθηκε στην καλεσμένη της!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πάντως τόνισε αρκετές φορές ότι δεν θέλει να συζητάει καθόλου για τον γάμο της, ούτε να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν, ενώ σχετικά με το γεγονός ότι δεν έχει δείξει το πρόσωπο του συζύγου της, Δημήτρη, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ακόμη η στιγμή να δημοσιευτεί κάποια φωτογραφία του.

Ο διάλογος ανάμεσα σε Δήμητρα Αλεξανδράκη και η Ελένη Τσολάκη:

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έχει κλείσει αυτό το κομμάτι, τελειώσαμε, δεν έχει κάτι άλλο, όταν θέλω και αποφασίσω και είναι θέλημα Θεού, θα ανέβει και η φωτογραφία.

Ελένη Τσολάκη: Έχει γίνει, απλά δεν το έχουμε δει;

Δ.Α: Κάπως έτσι.

Ε.ΤΣ: Δεν το ήξερα κορίτσι μου, να ζήσετε!

Δ.Α: Θα έχουμε 300 τίτλους: “Η Αλεξανδράκη παντρεύτηκε”.

Δεν είχαμε μπομπονιέρες, έχουμε πάρει ευχή…

Φωτογραφία NDP

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ σε διάφορα στιγμιότυπα που μοιράστηκε μς του χιλιάδες followeras της, πόζαρε με έναν άνδρα σε μία παραλία, χωρίς να δώσει οποιοδήποτε στοιχείο για την ταυτότητά του.

To άρθρο Δήμητρα Αλεξανδράκη για τον γάμο της: Έχει κλείσει αυτό το κομμάτι, δεν έχει κάτι άλλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button