Ομορφιά

Ο Χάρης Δούκας παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου – Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας καθώς θα κάνει θρησκευτικό γάμο με τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη Mega-λη Εικόνα με τη Νίκη Λυμπεράκη.

«Ο σχεδιασμός είναι να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Θα κάνουμε θρησκευτικό γάμο γιατί το κορίτσι θέλει θρησκευτικό», ανέφερε χαρακτηριστικά για τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Χάρης Δούκας και η σύντροφός του συγκατοίκησαν την προηγούμενη χρονιά.  Η πρόταση γάμου είχε γίνει πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές κι αν δεν είχε μεσολαβήσει η υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων, πιθανότατα θα είχαν ήδη παντρευτεί.

Οι πολιτικές εξελίξεις όμως μετέθεσαν το ευτυχές γεγονός για φέτος.

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια δυναμική και μορφωμένη γυναίκα και καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε διακριτικά βράχος στο πλευρό του συντρόφου της.

Γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο “Energy: Strategy, Law and Economics”.

Eιδικεύεταισε θέματα γεωπολιτικής και ενέργειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button