Ομορφιά

Ξεσπά ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης για περιστατικό που συνέβη στην παράσταση που πρωταγωνιστεί

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, ο οποίος τη φετινή σεζόν εκτός από την επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Παγιδευμένοι» πρωταγωνιστεί και στο έργο «Closer» στο θέατρο Χώρα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και κατήγγειλε δημόσια ένα περιστατικό που συνέβη στην παράσταση με έναν θεατή.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο σχετικά με τη βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια της παράστασης.

«Όταν ακούγεται από το μικρόφωνο ενός θεάτρου πριν ξεκινήσει μία παράσταση ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, προφανώς η ανακοίνωση αυτή βγαίνει για κάποιο λόγο. Σήμερα, καθώς και σχεδόν σε κάθε παράσταση υπάρχουν κάποιοι που δε σέβονται αυτή την ανακοίνωση και παρόλα αυτά συνεχίζουν και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο.

Σήμερα σε μία από τις σκηνές του έργου (στη σκηνή του striptease) κάποιος ή κάποια τράβηξε βίντεο την μισή σκηνή καθώς και φωτογραφίες με αποτέλεσμα σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου. Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές. Δυστυχώς από εδώ και στο εξής οι ταξιθέτες στο θέατρο θα γίνουνε πολύ πιο αυστηροί για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Καλό βράδυ», έγραψε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button